4070mi 4070S mi 5060Tİ mı?

Hocam rdr 2 ve witcher oynuyorum , fps olarak bf1 ve r6 oynuyorum genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en düşük 23den başlıyo fiyatlar daha da artacak gibi bu nvidianın 5000 super serisini getirmemesinden kaynaklı
Hocam ben arc riderste fg ile 300 küsür fps alırken 2k ya geçince 80-100lere düşmüştü fps. 4070s 2k performansı hiç tatmin etmedi beni o yüzden 5000 serisine geçtim. Ayrıca ikinci el o kadar paraları hak etmiyor bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Hocam ben arc riderste fg ile 300 küsür fps alırken 2k ya geçince 80-100lere düşmüştü fps. 4070s 2k performansı hiç tatmin etmedi beni o yüzden 5000 serisine geçtim. Ayrıca ikinci el o kadar paraları hak etmiyor bence.
1 Senedir kullanıyorum daha 2k da üzmedi hiç. Zaten 2k kartıdır 4070 super. Oynadığım oyunlar da hep AAA hikaye odaklı canavar gibi grafikli oyunlar. Hogwarts Legacy, last of us 2, alan wake 2 vs vs. Bugün bak testlere 4070s ile 5070 ayni performansı veriyor. Nasil test ettin ne oynadın anlamadım kartında mı bir sorun vardı acaba...

• Beğen
1 Senedir kullanıyorum daha 2k da üzmedi hiç. Zaten 2k kartıdır 4070 super. Oynadığım oyunlar da hep AAA hikaye odaklı canavar gibi grafikli oyunlar. Hogwarts Legacy, last of us 2, alan wake 2 vs vs. Bugün bak testlere 4070s ile 5070 ayni performansı veriyor. Nasil test ettin ne oynadın anlamadım kartında mı bir sorun vardı acaba...
O an oynadığım tek oyun arc riders'dı 2k monitör alınca fps de baya düşüklük oldu. 2 yıl kadar kullandım 4070s'i fakat 1080p kullanmıştım. 1080p de beni fazlasıyla memnun ediyordu 2k'ya geçince fps kaybını görünce direkt 5070ti'a geçtim. Arc riderste 80-100 fpsler beni tatmin etmemişti.

• Beğen
O an oynadığım tek oyun arc riders'dı 2k monitör alınca fps de baya düşüklük oldu. 2 yıl kadar kullandım 4070s'i fakat 1080p kullanmıştım. 1080p de beni fazlasıyla memnun ediyordu 2k'ya geçince fps kaybını görünce direkt 5070ti'a geçtim. Arc riderste 80-100 fpsler beni tatmin etmemişti.
Hocam rdryi bile 60-70fps elrde oynatıyo testlerde 7500f ile

4070s canavar gibi bir kart girip testlerden bakabilirsin tatmin etmiyor falan demişler boş düzgün bir işlemci kullanmazsan tabi tatmin etmez darboğaz yapar. Verdiğin listede en mantıklı kart o safkas olarakta güçlü diğer ikisinde diğer özellikler katmıyorum bile MFG yok belki ama yani onuda kaç oyunda kullanacaksın ki ?

İşlemci olarak 9800x3d kullanıyorum hocam. Oyundan oyuna fark ediyor olabilir. Hikayeli oyun oynayan birisi değilim. O kadar yatırım yapıp arc riders'i o fpslerde oynamak beni şahsen tatmin etmemişti 2k performansı, sozi belki edebilir. Ben deneyimimi paylaştım arkadaşla.
4070s canavar gibi bir kart girip testlerden bakabilirsin tatmin etmiyor falan demişler boş düzgün bir işlemci kullanmazsan tabi tatmin etmez darboğaz yapar. Verdiğin listede en mantıklı kart o safkas olarakta güçlü diğer ikisinde diğer özellikler katmıyorum bile MFG yok belki ama yani onuda kaç oyunda kullanacaksın ki ?

Ama 1080p kullanmaya devam etseydim kesinlikle 5000 serisine bulaşmaz uzun süre 4070s ile devam ederdim.

• Beğen
23kya sıfır rx 6900xt sapphire nitro oc model alınır mı

O bütçede 9070 AMD bakılabilir tabii seviyorsanız

Bunların arasında 4070s tabi

Ben 4070S kullanıyorum 2 sene olacak neredeyse, bir sorun yaşamadım, ben AMD'de çok kullandım ama nvidia gerçekten rahat.

Bu mantıklı

• Beğen
Ama 1080p kullanmaya devam etseydim kesinlikle 5000 serisine bulaşmaz uzun süre 4070s ile devam ederdim.
Hala 1080p diyorsun muhtemelen bir donanım uyumsuzlugu ya da ayar bozukluğu olmustur. Ben r5 5600 kullanirken bile 1440p de 4070s ile sifir darbogazdi ve AAA oyunlarda cok iyi performans alıyordum. Hatta forumda konusu da var.

• Beğen
23kya sıfır rx 6900xt sapphire nitro oc model alınır mı
Eski nesil daha güncel almakta bence fayda var mesela 9070 düşünürseniz 0 yada 2.el KFG li yapisin ben öyle yaptım 26 bin TL altına geldi kart

• Beğen
Geri