Çalışma masası yaptırmak ne kadar tutar

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
735
SELAMÜN ALEYKÜM
Pc için kullandığım masayı artık büyültmek istediğim için yeni masa almaya larar verdim bugün.marangozda masa yaptırmak ne ladsr tutar tahmini.normal dümdüz masa 170 uzunluk 75 yükseklik 55 genişlik

Ve metal ayakmı daha sağlam olur yoksa mdf yapsada sağlam olurmu.

Son düzenleme:
fiyat veremeyiz dümdüz masada marangoz hangi malzemeyi kullancaksa ona göre fiyat çıkarır mesela benim masa mdf kalın pahalıya çıkar aynısını yaptırmak istesen suntaya göre

fiyat veremeyiz dümdüz masada marangoz hangi malzemeyi kullancaksa ona göre fiyat çıkarır mesela benim masa mdf kalın pahalıya çıkar aynısını yaptırmak istesen suntaya göre
Yok hocam sunta istemiyorum yazmayı unutmuşum iuan kullandığım masa mdf yine mdf istiyorum

İşçilik aşırı pahalı, sana şöyle söyleyim aklındakinden çok daha fazla cıkıcak ücreti. Garanti ediyorum

bana 15k fiyat çektiler mdf için 170x70 altı çekmeceli masaya

Ben çekmece yaptırmicam için 15 k bile tutmaz belki deilmi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max 15 verebilirim olmazmı 15 e
Hocam bize soracağına herhangi bir marangoza gidip sorsana

bir marangoza MDF den istediğin boyutu kestirsen max tutacağı 2-3K, aynı şekil bir demircide ayak yapsa o da max 2-3K.

bir marangoza MDF den istediğin boyutu kestirsen max tutacağı 2-3K, aynı şekil bir demircide ayak yapsa o da max 2-3K.
Hocam ürünü mdf aini ayağını vs. Herşeyini marangoz montajını yapmasını istiyorum hazır olsun yani.

Hocam ürünü mdf aini ayağını vs. Herşeyini marangoz montajını yapmasını istiyorum hazır olsun yani.
Öyle böyle şöyle dersen 10-15K kitler tabi. Altı üstü demir ayakları MDF ye vidalayacaksın.

Öyle böyle şöyle dersen 10-15K kitler tabi. Altı üstü demir ayakları MDF ye vidalayacaksın.
Boyası var alacağım ürünlerin kaliteli olanını nereden bulacağım var ve bşde en önemlisi vakit lazım o yüzden hazır olsun istiyorum.

Boyası var alacağım ürünlerin kaliteli olanını nereden bulacağım var ve bşde en önemlisi vakit lazım o yüzden hazır olsun istiyorum.
Hocam ne ürünü? Herhangi bir demirciye istediğini söylüyorsun, hazırlayıp boyuyor, vida deliklerini açıyor zaten. Kendim bizzat öyle yaptım. 160x70 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Şu an max tutacağı 5-6K. Daha da laf anlatmama gerek yok, tercih sizin.
1772294310987.webp

Geri