Yardım Ekran kartı değiştirdim valorant error vermeye başladı

ardaskay

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba dün 27 şubatta eski rx 570imi rtx 2060 ile takasladım (üzerine nakit vererek) eve geçtim yakın bir arkadaşım driverleri silip yeni driver kurmamda yardımcı oldu. Sonra valorantı test edicektim kart temiz sorunsuzdu, valorantı başlattım yükleme barı doldu ekrandaki gibi ve üst üste böyle errorlar atıp kapattı, bunu hep yaptı. en son arkadaşımla sıfırdan windows 11 kurduk driverlerimi eksiksiz kurduk vs. yine valorant yükledik denedik ama sonuç aynı. bunu nasıl çözebiliriz? termal macun, ram temizliği yaptım sıcaklıklarda sorun yok test ettim.

Hata kodu nedir?
hata kodu almıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hata kodu almıyorum
1000022175.webp

Merhaba dün 27 şubatta eski rx 570imi rtx 2060 ile takasladım (üzerine nakit vererek) eve geçtim yakın bir arkadaşım driverleri silip yeni driver kurmamda yardımcı oldu. Sonra valorantı test edicektim kart temiz sorunsuzdu, valorantı başlattım yükleme barı doldu ekrandaki gibi ve üst üste böyle errorlar atıp kapattı, bunu hep yaptı. en son arkadaşımla sıfırdan windows 11 kurduk driverlerimi eksiksiz kurduk vs. yine valorant yükledik denedik ama sonuç aynı. bunu nasıl çözebiliriz? termal macun, ram temizliği yaptım sıcaklıklarda sorun yok test ettim.
format attin mi

Oyun bi ara açıldı ayar yaptım poligon girdim yine yükleme ekranına attı sonra error spamladı alt tab atamıyordum bilgisayarı resetledim

Driver sorunu

pek bilgim yok ama donanım banı falan var diyolar öyle bişey olabilir mi ??

Hocam driverlari silmeniz gerekli (amdnin)

Nvidianinda driverlarini yüklemeniz lazım şuanda birbiriyle çakışıyorlar

Hocam driverlari silmeniz gerekli (amdnin)

Nvidianinda driverlarini yüklemeniz lazım şuanda birbiriyle çakışıyorlar
galiba dikkatli okumadınız, biz ekran kartını taktığımız zaman ddu ile tüm eski driverleri sildik (AMD nin) sonra nvidianın driverlerini sorunsuz kurduk, ancak yine çözülmedi bizde sıfırdan windows 11 kurduk formatlayıp, nvidia driverleri öyle kurduk ama sonuç aynı.

galiba dikkatli okumadınız, biz ekran kartını taktığımız zaman ddu ile tüm eski driverleri sildik (AMD nin) sonra nvidianın driverlerini sorunsuz kurduk, ancak yine çözülmedi bizde sıfırdan windows 11 kurduk formatlayıp, nvidia driverleri öyle kurduk ama sonuç aynı.
pc de herhangi bir RGB kontrol yazılımı varmı ? veya msi afterburner ??
12400F rx 6800xt sistemimde MSİ afterburner aktifken oyun açılmıyordu.Silince düzelmişti.

Geri