1080p için 9070xt alınır mı? (9700x)

Uygunsuz davranış
Teknoloji yok, oyun desteği berbat, yazılım rezalet
yazık acıdım düşünün bide bu zeka ile yaşıyor ailesi oğlum var diye seviniyor falan geçmiş olsun allah yardımcın olsun fanboy

Zamanında sistemi acelem olduğu için çıktığı haftalarda 32k gibi abartı fiyata 5070 almıştım. Şuan ise siyah ekran sebebiyle servise gönderdim ve test sonuçlanarak iade edildi. 9070xt mantıklı geldi ancak monitörüm 1080p olduğu için ne kadar verim alırım bilemiyorum. Aslında 1440p alacaktım fakat fiyatlar o zaman beni aşmıştı ve uygun denilen modellerde hep bi şikayet vardı. Belki gelecekte oled alabilirim? Ama şuan 24inç ile memnun olduğumu söyleyebilirim.
Bir süre vsr ile idare edersin ancak genel olarak çok overkill.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değilim de diyememiş ha LSJDFHSFOHSDHSBFD
Bu adamla zamanında çok uğraştım cevap ta veremiyor. Bir mesajı vardı iphone ve nvidia gerisi yalan diye adam görebileceğin en büyük popüler kültür + kapitalizm kölesi uğraşmayın.

Bir süre vsr ile idare edersin ancak genel olarak çok overkill.
9700x beslemez mi ki max ayarlarda tlou 2 ve resident evil requiem gibi oyunları? Pbo ile oyunlarda 5.5ghz sabit çalışıyor tabi ne kadar önemli bilmiyorum.

Alınır hocam, 9070xt ve 9700x sahibi olarak söylüyorum. Monitörüm 2k. Oyunlarda Virtual Super Resolution açarak 4k oynuyorum. Cam gibi oluyor. Sen de 4k sanal çözünürlükte oynayabilirsin. Gayet de güzel oluyor.

Teknoloji yok, oyun desteği berbat, yazılım rezalet
Aga şu yoruma gülmüşler de gülenlerin kaçı 9000 serisi kullanıyor? 7 ay 9070XT kullandım tamam bir sorununu görmedim ama ciddi ciddi teknoloji ve oyun desteği olarak vasat ötesi bir kart. Şuan 4080 kullanıyorum ve saf performans dışında DLSS olsun, FG olsun, Reflex olsun bir çok anlamda oyunda farkını çok daha net hissediyorum ve kusursuz çalışıyorlar diyebilirim.

Stalker 2 oynuyorum 4K da tüm ayarlar sonda fakat bazı yerleşim yerlerine girince fps 80-90 lardan 45-50 lere düşüyor haliyle çok bariz bir takılma hissiyatı oluşuyor fakat FG açtığım an görüntüde en ufak kayıp olmadan fps bir anda 90 lara çıkıyor ve oyun yağ gibi akıyor. Şimdi ben bu oyunu 9070XT ile de oynuyordum ve ayar kısmak zorunda kalıyordum. Alın size teknoloji ve oyun desteği budur işte.

Geri