İphone 17 mi Samsung S25 Ultra mı?

yazmadığım bir şeyi kullanıyor inandın mı gerçekten...
Ben okumadım hocam şahsınıza değil genel olsrak konuşuyorum.

Mercedes e den başlar diye bi laf var ya bence iphone prodan başlar düz 17 yerine s25 ultra daha iyi gibi , bir tane s25 ultra kullanan arkadaşım vardı eleman ayın günlerini takip ediyordu 100x fotoğrafını çekmek için :d
İphone kullancısıyım

Son düzenleme:
Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi S25U'ya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epey'den baktım ikisinin karşılaştırmasına, mesela s25u'da 45w şarj s26u'da 60w şarj. Ekran boyutu aynı, kamera ikisininde 200mp, ikisinde de batarya 5000mah bu sebeple s25u'dan devam etmeyi düşünüyorum.
Kamera aynı değil, diyafram açıklığı değişti ama gece çekimleri sizin için önemsiz ise değmez aradaki farkı vermeye.
Kamera video Stabilizasyonda çığır açmış.
Privacy display çok yeni bir teknoloji ve toplu taşıma başta olmak üzere, uçak, otobüs ve gemi yolculuğunda; amcalar, teyzeler ve çeşitli kimseler nedeniyle (meraklı bir toplum olduğumuz dagöz önünde bulunursa) elzem bir özellik. Özellikle Ümitköy Metrosunda video izlerken, benim telefonumdaki videoları da benle izleyen amcalara çok denk gelirim. Farkedip suratına baktığımda o yüz ifadeleri çok komik oluyor 🤣
Ancak illaki sorun çıkacaktır, s27 serisinde düzeltirler.
Ben olsam biraz bekler s26 u alırdım. Birkaç aya 80 bin bandına inecektir. Aciliyet varsa 25u alırdım.

Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi S25U'ya?

Epey'den baktım ikisinin karşılaştırmasına, mesela s25u'da 45w şarj s26u'da 60w şarj. Ekran boyutu aynı, kamera ikisininde 200mp, ikisinde de batarya 5000mah bu sebeple s25u'dan devam etmeyi düşünüyoru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri