Hocam gameraider i9 14900hx 5070 ti hakkında fikriniz varmı feci hoşuma gitti kasami güçlendirecektim bu daha mantigima geldiRica ederim, hayırlı olsun. Gelince incelemeni mutlaka bekleriz. Ben de 9955HX3D / 5070Ti makinem yerine bunu ciddi düşünüyorum. Akşam detaylı bi araştırıcam ama fiyat farkı çok fazla.
Fikrim yok, henüz pek GameRaider alıp konuşan da yok. Bunlar yerine Game Garaj muadillerine bakman daha bilindik olabilir. Bi fiyat avantajı yoktu son incelediğimde, hani 10-20k daha ucuz olsa (ilk ayında kısa bir dönem çok uygundu) o zaman atlar bi bakardık ama maalesef.Hocam gameraider i9 14900hx 5070 ti hakkında fikriniz varmı feci hoşuma gitti kasami güçlendirecektim bu daha mantigima geldi
hala öyleki hocam yazdigim cihaz 77 k lik bi cihazFikrim yok, henüz pek GameRaider alıp konuşan da yok. Bunlar yerine Game Garaj muadillerine bakman daha bilindik olabilir. Bi fiyat avantajı yoktu son incelediğimde, hani 10-20k daha ucuz olsa (ilk ayında kısa bir dönem çok uygundu) o zaman atlar bi bakardık ama maalesef.
faker bile 5000 dolar lık bilgisayar kullanmıyordur. herkes haddini bilsin. hele şu yoklukta