Outlook hesabım patladı kurtaramıyorum

Reaksiyon skoru
16
Herkese iyi geceler arkadaşlar hepsiburada dan mesaj gelmesi sonucu e-posta adresimi çalındığını öğrendim ve giriş yaptım Outlook hesabımın şifresini değiştirip güvenlik şifre koymama rağmen ve sadece telefonumdan giriş yapmama rağmen hala bu mailler gelmeye devam ediyor bütün hesaplardan çıkış yap dedim ama bir çözüm olmadı başka neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekler

• IMG_0056.webp
    IMG_0056.webp
    145.3 KB · Hit: 71
Belki de telefon patlamıştır, başka cihaz da da dene, örneğin yeni format atılmış bir PC. Bunun dışında bu mailler kimden geliyor, mail kim? Mail seninse spam döndürme mi diyorlardı ne, hesabın hacklanmamıştır. bana da geliyordu. Vpn den oluyordu bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de taslak yazıyor?

Belki de telefon patlamıştır, başka cihaz da da dene, örneğin yeni format atılmış bir PC. Bunun dışında bu mailler kimden geliyor, mail kim? Mail seninse spam döndürme mi diyorlardı ne, hesabın hacklanmamıştır. bana da geliyordu. Vpn den oluyordu bana.
Telefonda sorun olup olmadığını nasıl anlarım iphone 16 pro kullanıyorum ve internetten bir şey indirmiyorum. Bence başka bir websiteye girdiğim bilgiler çalınmış o şekilde girilmiş olabilir. Vpn ile pek alakalı olacağını sanmıyorum prk kullanmadım. Mailler gelen kutumda gözüküyor ama gönderen yazmıyor ve sayfayı yeniledikçe yeniden gelliyorlar

Safari üzerinden outlook a girince bu dilde geliyor

Ekler

• IMG_0058.webp
    IMG_0058.webp
    43.5 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
Soyadını da ters yazmışlar, Çoban Eren, Eren Çoban değil de. Site diyorsan, hiç böyle bir yere ters veya soyisim önde kullanılan ülkelerin sitesine girdin mi? Belki oradan bağlantı kurabilirsin... Biraz uzak ihtimal de olsa...

Güzel virüs programları denemen lazım kaspersky gibi

Telefonda sorun olup olmadığını nasıl anlarım iphone 16 pro kullanıyorum ve internetten bir şey indirmiyorum. Bence başka bir websiteye girdiğim bilgiler çalınmış o şekilde girilmiş olabilir. Vpn ile pek alakalı olacağını sanmıyorum prk kullanmadım. Mailler gelen kutumda gözüküyor ama gönderen yazmıyor ve sayfayı yeniledikçe yeniden gelliyorlar

Safari üzerinden outlook a girince bu dilde geliyor
Bende programlara bakıyordum, tam onu dicektim, uzak doğu gibi. Bu vietnamca olabilir. Tanıdık da çince ile ayırt edemiyorum daha

Bir bir tane kelimeyi çevireye at, dil algıla ile ne bulacak belki ipucu olur

Soyadını da ters yazmışlar, Çoban Eren, Eren Çoban değil de. Site diyorsan, hiç böyle bir yere ters veya soyisim önde kullanılan ülkelerin sitesine girdin mi? Belki oradan bağlantı kurabilirsin... Biraz uzak ihtimal de olsa...

Güzel virüs programları denemen lazım kaspersky gibi

Bende programlara bakıyordum, tam onu dicektim, uzak doğu gibi. Bu vietnamca olabilir. Tanıdık da çince ile ayırt edemiyorum daha

Bir bir tane kelimeyi çevireye at, dil algıla ile ne bulacak belki ipucu olur
Sadece ismimi ters yazsa iyi bazı maillerde steam , binance , facebook hatta türk bankalarının ismi yazıyordu
Dil vietnamca bir işime yarar mı bilmiyorum ama hala türkçe yapamadım

Herkese iyi geceler arkadaşlar hepsiburada dan mesaj gelmesi sonucu e-posta adresimi çalındığını öğrendim ve giriş yaptım Outlook hesabımın şifresini değiştirip güvenlik şifre koymama rağmen ve sadece telefonumdan giriş yapmama rağmen hala bu mailler gelmeye devam ediyor bütün hesaplardan çıkış yap dedim ama bir çözüm olmadı başka neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Sana mail gelmiyor taslak mail açıp yazıp bırakıyorlar iyi spam taktiğiymiş :D

Yurt dışı Ayfon mu?
Türkiye

Sana mail gelmiyor taslak mail açıp yazıp bırakıyorlar iyi spam taktiğiymiş :D

Türkiye
Hesabı kurtmak için humble bundle a doğrulama maili gönder dediğim halde bu adamların yazdığı mail geliyor

Ekler

• IMG_0061.webp
    IMG_0061.webp
    117.8 KB · Hit: 9
  • IMG_0060.webp
    IMG_0060.webp
    84.3 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Arkadaşlar şifremi değiştirmeme rağmen hala bu mailler geliyor

Ekler

• IMG_0062.webp
    IMG_0062.webp
    84.8 KB · Hit: 7
Diğer cihazlarda çıkış yapma seçeneğini kullandın mı?
Sonradan gördüm yazmışın.
İlginçmiş

Geri