Öneri WİFİ ÇOK YAVAŞ OLDUĞU İÇİN YENİ WİFİ SEÇİMİ

fth17172

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben turkcell superbox kullanıyorum ama çok yavaş oyun indiriyorum mesela ps5'ten gta 5'e 99+ saat yazıyor wifi da taahütlüydü martın sonunda taahütü bitecek wifi değiştircem sabit wifii'a şu anda aklımda turksat kablonet sınırsız var fiyatı da uygun olduğu için onu seçmek istiyorum bir de bizim sitenin altında altyapı yokmuş bilginize ona göre önermenizi rica ediyorum teşekkürler.

Ben turkcell superbox kullanıyorum ama çok yavaş oyun indiriyorum mesela ps5'ten gta 5'e 99+ saat yazıyor wifi da taahütlüydü martın sonunda taahütü bitecek wifi değiştircem sabit wifii'a şu anda aklımda turksat kablonet sınırsız var fiyatı da uygun olduğu için onu seçmek istiyorum bir de bizim sitenin altında altyapı yokmuş bilginize ona göre önermenizi rica ediyorum teşekkürler.
Altyapı yoksa sürüneceksin ona henüz alternatif yok maalesef.

vodafone'nin kendisi bir şey çıkarmıştı superbox gibi reklamlarda görmüştüm bi ona bakın belki daha iyidir
superbox pişmanlıktır

peki altyapı olmasa da en iyi çekecek wifi hangisidir oyun indirme için turksat kablonet de mi karşılamaz işimizaten sabit wifi alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı yoksa sürüneceksin ona henüz alternatif yok maalesef.
peki altyapı olmasa da en iyi çekecek wifi hangisidir oyun indirme için turksat kablonet de mi karşılamaz mı işimi zaten sabit wifi alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri