Hangi ara aldınızda geldi hocam maalesef en iyi en üst düzey monitörlerde bile ölü piksel ile karşılışa biliniyor. Geçmiş olsun. Benim de lg (modeli gelmedi aklıma) vatan dan almıştım 5 yıl önce, ölü piksel çıkmıştı geri götürdüm yenisini aldım ondada çıkmıştı sağ üst köşede umursamadım ve halada kullanıyorum.
Bu konudan almadım ben geçen de indirime girmişti o zaman 6kdan almıştım 3 hafta falan oldu da ama dediğiniz gibi kafaya takacağım türden değil işimi görüyor.
Monitör Elime Ulaştı, kesinlikle mükemmel. Pivot her yönüyle var sağ sola yukarı aşağı arkaya öne dikey. Ayak kısmı metal değil ama sert plastik ve sallantı neredeyse olmuyor denecek kadar. Menü sade türkçe, tek sıkıntı menü de gezmek için joystick yok tuşlu. monitörün sağ alt kısmında tuşları ama hiç sorun değil hemen alışıyorsun ekranı beni benden aldı tam ama tamm fiyat performans monitör
Modelin incelemesi yok. Ben de markanın sitesine baktım, belirtilen değerler cidden düşük. %74 DCI-P3 demişler. Bu cidden vasat bir değer. 300nit fiyatından ötürü kabul edilebilir, ancak incelemesi yok. 300nit yazıp 250nit de çıkabilir. Almayı düşünenler dikkate alsın. Ben bu zamana kadar bu renk gamutuna sahip hiç bir markadan öneri yapmadım. Hatta MSI-Asus bile olsa çöp diyorum, ancak ucuz diye bu monitörü fazla gömmek de istemiyorum. Ama benim görüşüm 1080p iyi bir monitör > 2k dandik monitör. Bence bütçesi çıkan 7-8k lık modellere baksın, çıkmayan 1080p alsın.
Birde idefix de 6.200tl oldu. İdefix indirim kodunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz. Türk Telekom lu olanlanlarınız varsa uugulamadan 300tl indirim. Kodu alabilirsiniz. Bilhinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben satın aldım cumartesi akşamı. Satıcı ile iletişime geçtim wp ve telefon üzerinden, yeri bursa'da ölü piksel testi istedim yapacaklar bekliyorum. Satıcıyı Google üzerinden araştırabilir yorumlarını okuya bilirsiniz
Bu yorumumu görmezden gelin. İdefix deki satıcıdan uzak Durun. Pttavm deki satıcı kesinlikle güvenilir. İletişim bilgileri Google da mevcut. Adresi herşeyi mevcut. Ben tulparlife satıcısından aldım sorunsuz elime ulaştı.
3100e Dexim 27inç almıştım. dikey kullanım için birde kol almak lazımdı.
dedim 1000daha vereyim bunu alayım. Dexim iptal edip bunu aldım. Şuan son 1 ürün yazıyor.
Ölü pixel falan çıkmaz inşallah
Bu yorumumu görmezden gelin. İdefix deki satıcıdan uzak Durun. Pttavm deki satıcı kesinlikle güvenilir. İletişim bilgileri Google da mevcut. Adresi herşeyi mevcut. Ben tulparlife satıcısından aldım sorunsuz elime ulaştı.
Hocam senin yorumun değil. Benim yorumum için dedim. Ayrıca siz yorumunuzu düzenlediniz. Düzenlemeden öndeki yorumunuz üzerine benim yorumum için görmezden gelin dedim.
dedim 1000daha vereyim bunu alayım. Dexim iptal edip bunu aldım. Şuan son 1 ürün yazıyor.
Hocam bakın keyfiniz bozmayın tulparlife satıcısından alın. Kesinlikle güvenilir. Esnaf satıcı. Google üzerinde araştırın yorumlara bakın iletişim bilgileri her şeyi var
idefixteki prime satıcı sisteme fatura dahi yüklemiyor , destekte yükleyecek diyip geçiştiriyor aradan aylar geçti zerre alaka yok . kesinlikle tavsiye etmiyorum