İtopya Cherry-Vortex Ryzen 5 5500 RX 9060 Sistem 32.500 TL

Hiç yoktan iyidir denip alınabilir bence

8 değil 16 ram. 2 tane yazıyor kafam kadar
Bu arada basliga guvenme. Ozellikle gamer gen sitesimi neydi orada her baslikta 16 gb ram yazip alta 8 gb x1 yazdiklarini cok gordum. Alanlara 8 gb ram gidince baslik boyle altta yazan boyle diyip faturada da 8gb rami gorunce anliyorlardir durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam link yok ekran kartı 9060xt değil 9060 biraz daha özveri lütfen
Onuda cok merak ettim xt olanla duz olan arasinda ne fark oluyor?

En azından başlığı düzeltinde yanlışlık gitsin 9060 ile 9060xt aynı şey değil

Bu arada basliga guvenme. Ozellikle gamer gen sitesimi neydi orada her baslikta 16 gb ram yazip alta 8 gb x1 yazdiklarini cok gordum. Alanlara 8 gb ram gidince baslik boyle altta yazan boyle diyip faturada da 8gb rami gorunce anliyorlardir durumu
Başlık değil altta 2 tane yazıyor. Aynısının tersini de gördüm başlıkta 7700x yazıyodu altta 9700x. Ufak bi sevindirmişti

Onuda cok merak ettim xt olanla duz olan arasinda ne fark oluyor?
Performans soruyorsan ortalama %15 fiyat soruyorsan 3 4 bin tl

Performans soruyorsan ortalama %15 fiyat soruyorsan 3 4 bin tl
Ben xt sadece 16 gb olan modelde var saniyordum

En azından başlığı düzeltinde yanlışlık gitsin 9060 ile 9060xt aynı şey değil
Fenerliyi mi kiracam zaten adamlar kirilacagi kadar kirildi yillardirm senin hatrina duzelttim

8 gb ram koymuslar çöpe cevirmisler. Ayrica vatan montaj yapmiyor bozuk cikarsa montaj hatasi deyip garanti disi birakabilirler. Bir nevi dolandiricilik olabilir belki kisaca
Ram 16 hocam

32K'ya 10 numara kaliteli 5060, 9060 XT sistemler vardı. Şimdi hep bir yerden kısık sistemler kalmış. Yakında düzelir umarım.

Ram 16 hocam

32K'ya 10 numara kaliteli 5060, 9060 XT sistemler vardı. Şimdi hep bir yerden kısık sistemler kalmış. Yakında düzelir umarım.
Turkiyede duzelmez. Baksana DDR 4 ramlere zam gelmedigi halde ddr5 fiyatlari artinca bizde ddr4 rame zammi gecirdiler direkt. Sogan lobisi, feto yapisi derken ulke cetelere kaldi

2024 de ölü fiyata 17 kya DDR 4 , 4060 sattılar hatırlayan old lar var mı
VATAN bir ara 14 e bile vermişti çok sınırlı stokla.

Utanmasalar beleşe verceklerdi öyle güzel bi dönemdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,302
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri