Wainer saat 35 k alınır mı?

nasıl yani cok bi bilgim yok gorunusu hosuma gıttı dıe alıdm
Görüntüsü için aldıysan güle güle kullan. Saati bir insan hoşuna gittiği için alır. Ama sen dersen ki ben bunu aldığımda nakite sıkışırsam aldığım fiyatın biraz azına satarım, o zaman bu saatten vazgeç. Hatta öyle niyetin varsa sıfır saat alma.

Kullanıcı isen önemli olan seni görüntü olarak, ömür olarak tatmin etmesi.

Görüntüsü için aldıysan güle güle kullan. Saati bir insan hoşuna gittiği için alır. Ama sen dersen ki ben bunu aldığımda nakite sıkışırsam aldığım fiyatın biraz azına satarım, o zaman bu saatten vazgeç. Hatta öyle niyetin varsa sıfır saat alma.

Kullanıcı isen önemli olan seni görüntü olarak, ömür olarak tatmin etmesi.
Valla hocam ins nakite sıkışmayız ben bu saati görünüşü ve kaliteli durguduğu için aldım hem silikon kayış hemde çelik kayış coğu kombinede gider

Valla hocam ins nakite sıkışmayız ben bu saati görünüşü ve kaliteli durguduğu için aldım hem silikon kayış hemde çelik kayış coğu kombinede gider
Önemli olan beğenmek hocam zaten, düşünmen gereken bir şey yok. Senin içine sindiyse olumsuz bir şey düşünmene gerek yok. Benim söylediğim değer ve kalite bakımındandı. İkinci el de zaten dediğim gibi her saatte hemen hemen aynıdır çok değer kaybeder.

Kalite dediğim de bunların mekanizmaları, camı ve bilezikleri ile alakalı. Tissot mesela genelde powermatic 80 mekanizma kullanır, bu da tek kurmada 80 saatlik güç rezervi anlamına gelir. 3 günden biraz fazla süre kolundan çıkarsan da çalışmaya devam eder.

Wainer da ne kadar bilmiyorum bu arada.

Hocam Ben ve birçok kişi koleksiyonluk vesaire anlamında düşündük siz görüntü anlamında hoş bulmuşsunuz almışsınız güle güle kullanın ama o fiyata spectrum fossil casio seiko wesse falan alabilirsiniz ben saat mekaniğinden anlamam açık söyleyeyim ama kendi piyasamda böyle saatleri daha çok hoş buluyorum aldığınız saatte sizi üzmez kalite olarak merak etmeyin güle güle kullanın her zaman beğenmek önemli mesela bit pazarından 1000tl ye aldığım bir saat bile beni çok hoşnut ediyor önemli olan ne marka ne kalite önemli olan bazen beğenmek sen beğenmedikten sonra istersen rolex tak yine bi işe yaramaz

Önemli olan beğenmek hocam zaten, düşünmen gereken bir şey yok. Senin içine sindiyse olumsuz bir şey düşünmene gerek yok. Benim söylediğim değer ve kalite bakımındandı. İkinci el de zaten dediğim gibi her saatte hemen hemen aynıdır çok değer kaybeder.

Kalite dediğim de bunların mekanizmaları, camı ve bilezikleri ile alakalı. Tissot mesela genelde powermatic 80 mekanizma kullanır, bu da tek kurmada 80 saatlik güç rezervi anlamına gelir. 3 günden biraz fazla süre kolundan çıkarsan da çalışmaya devam eder.

Wainer da ne kadar bilmiyorum bu arada.
75 saat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri