🔥İndirim Pg27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 55.999₺(Peşine 9 Taksit)

4000 serisi Nvidia veya 9000 serisi AMD kullanan herkesten benzer cümleleri duyuyorum.
Bende 9070xt kullaniyorken fg yetiyor derdim ama mfg olunca açıyorsun.
Çünkü çok güzel çalışıyor.
Size demiyorum ama bazı insanların hafif hasetle kötülemeye çalıştığını düşünüyorum.
Çalışan bir sistemse açar kullanırım.
3070ti varken fsr2 kulakniyordum warzone'da. Çok kötü diye kapatmıştım.
Lossless scaling gibi x3-x4 yapınca gecikme olduğunu zannediyor insanlar.
Tabi her oyunda çok iyi çalışmıyor ama bf6 gibi online oyunda bile akıyor.
Sniper oynuyorum ben adam koşarken milisaniyelerin önemi var paso kafa vuruşu vuruyorum. En ufak gecikme bile hissetmiyorum.
@Che_ de mfg ile bf6 oynuyor.
Kendi de benzer şeyleri söyleyecektir.
Yani şunu demeye çalışıyorum.
X3 ve X4 de çok iyi çalıştığı için 4k performansı kartın çok iyi.
4000 serisi ve 9000 serisi kullanan arkadaşlar biraz uzulebilir ama durum böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alla alla ben sorunsuz kullanıyorum şu anda, gözüme batan bir şey olmadı.

Neymiş ki sorunuikinci monitörü kullanirsan
DP 1.4 ile DSC kullanan monitörlerde eğer ki ikinci monitör takılırsa. Bazen alt tab atıldığında siyah ekranda kalıyormuş.
Reddit de bir sürü konu vardı.

DP 1.4 ile DSC kullanan monitörlerde eğer ki ikinci monitör takılırsa. Bazen alt tab atıldığında siyah ekranda kalıyormuş.
Bende HDMI ile takılı diğer monitör 4k 60'da ondan herhalde sıkıntı olmuyor.

Monitör değişiminde Samsung'la beraber takmıştım ASUS'u, yüksek hz iki ekran takınca da siyah ekranda kalıyor. Hz'i veya DP versiyonunu 1.2'ye düşürünce görüntü alıyorsun anca.

En temizi HDMI ile bağlamak ikinciyi. Zaten kenarda Discord'dur, Spotify'dır, Browser'dır onlar için kullanıyorum. Üçüncü olursa eğer ileride, düşük hz'de veririm ondan görüntüyü.

O alt+tab sorunu bende hiç olmadı ama olanları görmüştüm. Yazılımla da hallolabiliyor demişlerdi de bende olmadığından pek bakınmadım ona.

1772462394093.webp

Şu yazıyı görünce alası gelmiyor insanın :peeposad:

4000 serisi Nvidia veya 9000 serisi AMD kullanan herkesten benzer cümleleri duyuyorum.
Size demiyorum ama bazı insanların hafif hasetle kötülemeye çalıştığını düşünüyorum.
Sniper oynuyorum ben adam koşarken milisaniyelerin önemi var paso kafa vuruşu vuruyorum. En ufak gecikme bile hissetmiyorum.
4000 serisi ve 9000 serisi kullanan arkadaşlar biraz uzulebilir ama durum böyle.

Bundan önceki kartım solid core 5080 di zaten hocam 2.elde 62 ye satıp 35 e 4080 aldım ve inan performans olarak farkını hissetmiyorum bile. DLSS, FG hepsini de kullanan bir insanım ama dediğim gibi 2x bile fazlasıyla yetiyorken 6x aramıyorum ben, arayan varsa saygı duyarım ama ben neredeyse yarı yarıya fiyata mâl ettim 4080 i

Valla bf6 çıktığı ilk birkaç gün hariç hep 2k Max dlss kalite mfg 2x oynuyorum. Hiçbir zaman gecikme farkını hissetmedim. Mfg ile şu ana kadar sadece 1 oyunda sorun yaşadım o da gta 5 enhanced. Mfg açınca arabalarda ghosting yapıyordu. İlk 1 ay(yazın geldi mfg) falan böyle gitti. Son zamanlarda girdiğimde büyük ölçüde azalmıştı. The crew motorfest'te maalesef 60fps kilidi var monitörüm de 240hz. Lossless scaling ile 240 yapıyorum. Mfg ile kıyaslanamaz bile görüntüsü ve gecikmesi çok bariz.

Ne demişim orda iyi okuyalım tam potansiyelini kullanamamakta.

Bunu alan 5090 da almak zorunda. Diğer kartlar kurtarmaz kusura bakmayın potansiyeli kullanamadiktan sonra boşa para gibi
“Bunu alan 5090 da almak zorunda” cümlesini ben kurmadım hocam. 4k bir ekranın potansiyeli neden sadece hikayeli oyun oynayarak kullanılabiliyor onun mantığını çözemedim. Kaldı ki diğer kartlar kurtarmaz demişsiniz örnek olarak 5070ti kullanan birisi hikayeli oyunlarda da paşalar gibi açar mfg’yi oynar zaten oluşan gecikmenin bu tarz oyunlarda bir önemi de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri