Oruç bozulma durumu.

Bu arkadaşı çok kâle almamanızı tavsiye ederim ziraat kendisi peygamberin hadislerini inkar edenleri dinleyenlerden çok fazla izahate gerek yok.

Şimdi kendisine sorsam fecri sadık ile fecri kazib arasındaki fark nedir imsak için hangisine bakılır diye, muhtemelen yapay zekaya sormadan cevap bile veremeyecektir ki verebilecek olsaydı imsaktan 1.5 - 2 saat sonra zaten sabah namazının vaktinin çıkmış olacağını akledebilirdi.
hadisleri inkar etmesı benı pek ilgilendirmiyor zaten örnek olarak attım daha cok hoca bulabılırım bu fıkre

niyet önemli

evet niyet onemlı arkadas haklı ama soyle anlamayın sakın niyetim iyiyse kuralları cıgneyebilirim diye sizin niyetiniz atıyorum fakır birini doyurmak oda oruclu bu suna gelmesın niyetim iyi onun orucunu bozabilirim kafasında olmayalım niyet onemlı ama bir yer ekadar

Hocam Zaten diyorum ya Abartmadan Aklınıda kullanarak tabi iki yani şahsen biri zaten Ramazanda Oruçlu fakir’e karnını doyursun diye iftar vakti gelmeden yemek yedirirse akli dengesi yerinde değildir İslamda ona şart değildir 😂

Neyse şaka bir yana Zaten Öyle saçmalık olmaz hocam ben kast ettiğim mesela Bir iyilik yapmak istediniz mesela diyelim arkadaşınıza bir süpriz yapmak istediniz bir anda önüne çıkıp süpriz dediniz (doğum günü olayı gibi düşünün) ve arkadaş bir anda korkudan felç geçirirse veya ölürse Birini öldürmüş/Katil sayılmassınız mesela gibisinden vs…

bir şey bilmiyorki bak senin dedigin kısmen doğru normalde imsak degil sabah ezanından 3 saat sonra başlar oruç akşam ezanından 2 saat önce biter
kaynak varmı yanlıs anlama elestırmek ıcın degıl ogrenmek ıcın soruyom duzeltdıgın ıcın tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri