Öneri 4000₺ bütçeye klasik saat önerisi

AbraForever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
Çok marka var kafa karıştırıcı bir yer bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

guess ile fossil bakabilirsin. benim bildiğim tek onlar var. hızlı karar verme uzun süre takacaksın çünkü

daniel klein nasıl hocam yoksa casio alacağım
daniel klein senelerdir kullanırım genel olarak çok şık saatleri var dayanıklılığı ve kalitesi de iyi ayrıca bilindik bir marka ticari anlamda vesaire sıkıntı yaşamazsın casio da yine aynı şekilde çok iyidir

daniel klein senelerdir kullanırım genel olarak çok şık saatleri var dayanıklılığı ve kalitesi de iyi ayrıca bilindik bir marka ticari anlamda vesaire sıkıntı yaşamazsın casio da yine aynı şekilde çok iyidir
önerebileceğiniz sade bir model var mı ve ya kullandığınız

az daha bütçe koyup kaliteli bir armani alırdım ben senin yerinde olsam. örnek

güzel modeller hocam öneriniz için teşekkürler. dikkat etmem gereken bir şey var mı kasa malzemesi,kordon gibi vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az daha bütçe koyup kaliteli bir armani alırdım ben senin yerinde olsam. örnek

bütçem kısıtlı hocam. öneriniz için teşekkürler

Moda markalarının saatlerine nazaran güzel makinalı kasası uzun vadede hızlı deforme olmayan,

Otomatik saatlerde,

Otomatik değil ise

Başlangıç seviyelerinde bu ve benzeri ürünleri araştırmanızı öneririm.

Tabii ki moda saatlerinde de güzel ürünler var kabul ancak 3 - 4K daniel klein bir saate vereceğinize Quantum markasında daha dayanıklı özellikle son dönemde ürettikleri bir çok saat çok daha albenisi yüksek ve şık duracaktır.

Moda markalarının saatlerine nazaran güzel makinalı kasası uzun vadede hızlı deforme olmayan,

Otomatik saatlerde,

Otomatik değil ise

Başlangıç seviyelerinde bu ve benzeri ürünleri araştırmanızı öneririm.

Tabii ki moda saatlerinde de güzel ürünler var kabul ancak 3 - 4K daniel klein bir saate vereceğinize Quantum markasında daha dayanıklı özellikle son dönemde ürettikleri bir çok saat çok daha albenisi yüksek ve şık duracaktır.
quantum iyimiş haaaa bak buna

Ekler

• 1000303116.webp
    1000303116.webp
    75.6 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Geri