AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Çok marka var kafa karıştırıcı bir yer bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
daniel klein nasıl hocam yoksa casio alacağımguess ile fossil bakabilirsin. benim bildiğim tek onlar var. hızlı karar verme uzun süre takacaksın çünkü
daniel klein senelerdir kullanırım genel olarak çok şık saatleri var dayanıklılığı ve kalitesi de iyi ayrıca bilindik bir marka ticari anlamda vesaire sıkıntı yaşamazsın casio da yine aynı şekilde çok iyidirdaniel klein nasıl hocam yoksa casio alacağım
önerebileceğiniz sade bir model var mı ve ya kullandığınızdaniel klein senelerdir kullanırım genel olarak çok şık saatleri var dayanıklılığı ve kalitesi de iyi ayrıca bilindik bir marka ticari anlamda vesaire sıkıntı yaşamazsın casio da yine aynı şekilde çok iyidir
Daniel Klein arkadaşım kullanıyor. kaliteli.daniel klein nasıl hocam yoksa casio alacağım
güzel modeller hocam öneriniz için teşekkürler. dikkat etmem gereken bir şey var mı kasa malzemesi,kordon gibi vs.https://www.danielkleinofficial.com/dke110642-2-exclusive-erkek-kol-saati https://www.danielkleinofficial.com/dk113972-1-exclusive-erkek-kol-saati hocam ilkini ben kullanıyorum ikincisinide babam kullanıyor öneririm
bütçem kısıtlı hocam. öneriniz için teşekkürleraz daha bütçe koyup kaliteli bir armani alırdım ben senin yerinde olsam. örnek
![]()
AR11173 Erkek Kol Saati
Saat ve Saat Güvencesiyle Emporio Armani AR11173 Erkek Kol Saati , 5.785,20 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.www.saatvesaat.com.tr
quantum iyimiş haaaa bak bunaModa markalarının saatlerine nazaran güzel makinalı kasası uzun vadede hızlı deforme olmayan,
Otomatik saatlerde,
![]()
PTTAVM: Lorus RL417CX9 Kol Saati
www.pttavm.com
Otomatik değil ise
Yükleniyor...
www.akakce.com
Başlangıç seviyelerinde bu ve benzeri ürünleri araştırmanızı öneririm.
Tabii ki moda saatlerinde de güzel ürünler var kabul ancak 3 - 4K daniel klein bir saate vereceğinize Quantum markasında daha dayanıklı özellikle son dönemde ürettikleri bir çok saat çok daha albenisi yüksek ve şık duracaktır.