Iran ve israil arasındaki AŞK (ihtiras, kıskançlık, intikam, tiyatro)

Ben Sadece Türkiyedeki’ler türk demedim Sen Türkiyedeki Türklerin Çopu Araplaşmış Türk bu yüzden “ben çoğunuzdan daha türküm “ dedin.

Bende Müslümanlık araplaşmak demek değil ve Türküm diye Yarışacaksan Sizden Daha Türk bu Toplum ve neden olduğunu ve Türküm diye övünüp Türke hiç bir faydanız olmadığını Tarih boyunca atalarımızın yardımlarıyla ayakta kaldığınızı ve hatta günümüzde bile türkiye sayesinde savaş kazandığınızı ama buna Rağmen Sırf müslüman diye Bu toplumu küçümsememin ne kadar saçma ve Traji komik olduğunu ve böyle boş konuşarak kendini ne kadar Ezik durumuna düşürdüğünü anlattım sadece
Sırf müslüman diye toplumu küçümsemiyorum zaten.
Yazdığımı nerenle okudun? Kendi halinde müslümanla ne işim olur?

Araplaşmış Yozlaşmış müslümanlar Türkiye mehmetçiklerini bile şehit yaptılar zamanında. Şuanda bile bazen görüyorum araplar için gözyaşları döken insanları yazık resmen yazık kafalarına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Sadece Türkiyedeki’ler türk demedim Sen Türkiyedeki Türklerin Çopu Araplaşmış Türk bu yüzden “ben çoğunuzdan daha türküm “ dedin.

Bende Müslümanlık araplaşmak demek değil ve Türküm diye Yarışacaksan Sizden Daha Türk bu Toplum ve neden olduğunu ve Türküm diye övünüp Türke hiç bir faydanız olmadığını Tarih boyunca atalarımızın yardımlarıyla ayakta kaldığınızı ve hatta günümüzde bile türkiye sayesinde savaş kazandığınızı ama buna Rağmen Sırf müslüman diye Bu toplumu küçümsememin ne kadar saçma ve Traji komik olduğunu ve böyle boş konuşarak kendini ne kadar Ezik durumuna düşürdüğünü anlattım sadece
Aksiyon arıyorsun belli. Ezik diyene bak, belli ki damarına bastım.

İlk yazdığım mesajı kendi düşündüğün gibi kaleme veriyorsun.

Türkiyede yaşayan araplaşmış yozlaşmış müslümanlardan daha fazla Türküm dedim.

Son düzenleme:
Sırf müslüman diye toplumu küçümsemiyorum zaten.
Yazdığımı nerenle okudun? Kendi halinde müslümanla ne işim olur?

Araplaşmış Yozlaşmış müslümanlar Türkiye mehmetçiklerini bile şehit yaptılar zamanında. Şuanda bile bazen görüyorum araplar için gözyaşları döken insanları yazık resmen yazık kafalarına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aksiyon arıyorsun belli. Ezik diyene bak, belli ki damarına bastım.

İlk yazdığım mesajı kendi düşündüğün gibi kaleme veriyorsun.

Türkiyede yaşayan araplaşmış yozlaşmış müslümanlardan daha fazla Türküm dedim.
HAHAHHAHAHAHAH

Öncelikle Araplar için göz Yaşı Döken Müslümandan kastın ney ? Mesela Ben Müslümanım ve Filistin içinde ,Doğu Türkistan İçinde ve Sudan içinde ve Rohingya içinde Epstein adasına Kaçırılıp veya aileleri tarafından o Pisliklere Satılan ve Tecavüze uğrayan çocuklar içinde göz yaşı dökerim

Sence Konu Araplar mı ? işte senin zihniyetin bu ve Eminim İsrail’li savunuyorsundur Özelliklede Azerbeycanlı olduğunu ve verdiğin Cevapları düşünürsek Yahudi Destekçisi olduğunu düşünmek yanlış olmaz

“İlk yazdığım mesajı kendi düşündüğün gibi kaleme veriyorsun.” diyorsun hiç yazdıklaırnı okudun mu önce kendi yazdıklarını objektif şekilde oku sonra bana söyle ayrıca Yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan daha açık ve net yaz

Son olarak “Araplaşmış Yozlaşmış müslümanlar Türkiye mehmetçiklerini bile şehit yaptılar zamanında.” Demeden Önce Aralarınızın şehit ettiği Osmanlı askerini ve Sizi kurtarmalarına rağmen iyilik gibi gösterip yaptığınız ihaneti araştır gerçi son dediğim açık bulamadsın ama neyse

HAHAHHAHAHAHAH

Öncelikle Araplar için göz Yaşı Döken Müslümandan kastın ney ? Mesela Ben Müslümanım ve Filistin içinde ,Doğu Türkistan İçinde ve Sudan içinde ve Rohingya içinde Epstein adasına Kaçırılıp veya aileleri tarafından o Pisliklere Satılan ve Tecavüze uğrayan çocuklar içinde göz yaşı dökerim

Sence Konu Araplar mı ? işte senin zihniyetin bu ve Eminim İsrail’li savunuyorsundur Özelliklede Azerbeycanlı olduğunu ve verdiğin Cevapları düşünürsek Yahudi Destekçisi olduğunu düşünmek yanlış olmaz

“İlk yazdığım mesajı kendi düşündüğün gibi kaleme veriyorsun.” diyorsun hiç yazdıklaırnı okudun mu önce kendi yazdıklarını objektif şekilde oku sonra bana söyle ayrıca Yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan daha açık ve net yaz

Son olarak “Araplaşmış Yozlaşmış müslümanlar Türkiye mehmetçiklerini bile şehit yaptılar zamanında.” Demeden Önce Aralarınızın şehit ettiği Osmanlı askerini ve Sizi kurtarmalarına rağmen iyilik gibi gösterip yaptığınız ihaneti araştır gerçi son dediğim açık bulamadsın ama neyse

Aradakı ince farkı görmezden gelmeye çalışıyorsun.
biz yüz yüze savaştıysak şehitlerimiz olduysa.

Siz Arapları koruduğunuz zaman sırtınızdan hançer yediniz.

Hadi uza şimdi

Arabi senle zaman harcamama değmez.

Arkadaşlar şu konu başlığında tiyatro konusuna gelince her şey dünya nüfusuyla alakalı bir şey.

Emir yukarıdan geliyor bir kere. Nüfus inecek ve tüm ülkeler bir biriyle savaşılıcak diyorlarsa hakkatten de tüm dünya bir birine girecek nüfus indirilecek.

Covid hastalığı ile nüfusu düşürmek işlerine gelmedi. Eski üsul savaş iyidir kanısına vardılar.

Başka da açıklaması yok.
Nato üyesi olunca batı bize bir şey yapmayacak diye bir şey yok , tek bir istisnası var oda Arap baharının yaşanmamış olması ancak ondan 5 yıl sonrada darbe girişimi denendi , 2018'deki ekonomik olaylar ve yıllarca pyd'ye verilen destekle zaten ezelden beri Türkiyeye operasyonlar , oyunlar düzenleniyor . Nato artık soğuk savaş zamanından kalma anlayışı ile hareket etmiyor , Amerika Avrupayı çok kolay karşısına alabiliyor ve Güneydoğu kanadını koruma anlayışı diyede bir şey kalmadı ( Suriyeye yapılan operasyonlar ile abd ile ters düşmemiz burada zaten kimsenin net bir rolünün olmadığını orataya koyuyor ) anca göçü engelleyen ülke olduk . Artık nato / abd için önemli olan tek şey Çindir ; o yüzden güçlü müttefikler , istikrarlı bölgeler istiyor ancak İsrail varken Türkiyeyi ya yaşatmazlar ya da baskı kurup yerinde durmasını sağlarlar .

Geri