xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,843
Sırf müslüman diye toplumu küçümsemiyorum zaten.Ben Sadece Türkiyedeki’ler türk demedim Sen Türkiyedeki Türklerin Çopu Araplaşmış Türk bu yüzden “ben çoğunuzdan daha türküm “ dedin.
Bende Müslümanlık araplaşmak demek değil ve Türküm diye Yarışacaksan Sizden Daha Türk bu Toplum ve neden olduğunu ve Türküm diye övünüp Türke hiç bir faydanız olmadığını Tarih boyunca atalarımızın yardımlarıyla ayakta kaldığınızı ve hatta günümüzde bile türkiye sayesinde savaş kazandığınızı ama buna Rağmen Sırf müslüman diye Bu toplumu küçümsememin ne kadar saçma ve Traji komik olduğunu ve böyle boş konuşarak kendini ne kadar Ezik durumuna düşürdüğünü anlattım sadece
Yazdığımı nerenle okudun? Kendi halinde müslümanla ne işim olur?
Araplaşmış Yozlaşmış müslümanlar Türkiye mehmetçiklerini bile şehit yaptılar zamanında. Şuanda bile bazen görüyorum araplar için gözyaşları döken insanları yazık resmen yazık kafalarına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aksiyon arıyorsun belli. Ezik diyene bak, belli ki damarına bastım.Ben Sadece Türkiyedeki’ler türk demedim Sen Türkiyedeki Türklerin Çopu Araplaşmış Türk bu yüzden “ben çoğunuzdan daha türküm “ dedin.
Bende Müslümanlık araplaşmak demek değil ve Türküm diye Yarışacaksan Sizden Daha Türk bu Toplum ve neden olduğunu ve Türküm diye övünüp Türke hiç bir faydanız olmadığını Tarih boyunca atalarımızın yardımlarıyla ayakta kaldığınızı ve hatta günümüzde bile türkiye sayesinde savaş kazandığınızı ama buna Rağmen Sırf müslüman diye Bu toplumu küçümsememin ne kadar saçma ve Traji komik olduğunu ve böyle boş konuşarak kendini ne kadar Ezik durumuna düşürdüğünü anlattım sadece
İlk yazdığım mesajı kendi düşündüğün gibi kaleme veriyorsun.
Türkiyede yaşayan araplaşmış yozlaşmış müslümanlardan daha fazla Türküm dedim.
Son düzenleme: