Delta 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bilgisayarım için yeterli mi?

HalilBBCN

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar kasım indirimlerinden itibaren bilgisayar dizmeye başlamıştım. Geçen ay tamamladım ancak SSD (Verbatim Vi5000 1TB M.2) bozuldu. Bir sabah bilgisayarı başlattım ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyordu. Elektrik kesintisi olmadı ve UPS var. Ancak bilgisayarı kullanırken ani takılmalar oluyordu. Bu SSD bozulacak olmasına mı alamet yoksa PSU yüzünden mi oluyordu bilmiyorum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Yeni PSU almaya gerek var mı? Bilgisayar parçalarımı yazıyorum.

Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
IMG-3909821814988690227.webp

IMG-1806229411725106297.webp

Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pure Radeon RX 9070 XT
Kioxia Exceria Heatsink M.2 SSD (2 TB)
Verbatim Vi5000 M.2 SSD (1TB)
Havit Gamenote F2002 Beyaz 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Patriot Viper Venom DDR5 2x16 GB 6000 Mhz CL30 Ram
Revenge Supernova RGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası

Yazıları linkledim kolay incelemeniz için

Şimdiden teşekkürler.

PSU watt olarak gayet yeterli. Spesifik elinizdeki ürünle alakalı bir şey olacağını da sanmıyorum SSD ile denk gelmiş olabilir

Bu modüler olanla ilgili bir problem vardı forumda aratır mısın? Aramızdaki bir deli bu psuyu bakır teline kadar biliyordu. Bende 850w modüler olmayan var. Bir sorun yaşamadım.

Bu modüler olanla ilgili bir problem vardı forumda aratır mısın? Aramızdaki bir deli bu psuyu bakır teline kadar biliyordu. Bende 850w modüler olmayan var. Bir sorun yaşamadım.
@yusuf7878 senden bahsediyor galiba 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kasım indirimlerinden itibaren bilgisayar dizmeye başlamıştım. Geçen ay tamamladım ancak SSD (Verbatim Vi5000 1TB M.2) bozuldu. Bir sabah bilgisayarı başlattım ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyordu. Elektrik kesintisi olmadı ve UPS var. Ancak bilgisayarı kullanırken ani takılmalar oluyordu. Bu SSD bozulacak olmasına mı alamet yoksa PSU yüzünden mi oluyordu bilmiyorum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Yeni PSU almaya gerek var mı? Bilgisayar parçalarımı yazıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx
AMD Ryzen 7 7800X3D

Şimdiden teşekkürler.
PSU ile SSD bozulacak olsa benim emektarda powerboost PSU var 3yil devirdi SSD hala yaşıyor

@yusuf7878 senden bahsediyor galiba 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU ile SSD bozulacak olsa benim emektarda powerboost PSU var 3yil devirdi SSD hala yaşıyor
Bilemedim, PSU konusunda biraz cahilim. Eski PSU yeni donanımlar ile uyumsuzluk yapıp eksik güç verir bozar gibi kafada kurdum, bilenlere sormak istedim.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

AMD Ryzen 7 7800X3D

Şimdiden teşekkürler.

kioxia exceria pro alın hocam daha üst model o ama fiyatı sacma sekilde daha ucuz.

kioxia exceria pro alın hocam daha üst model o ama fiyatı sacma sekilde daha ucuz.
Çok teşekkür ederim öneri için ama bütçem kalmadı maalesef, garanti süreciyle uğraşacağım mecbur. Satıcının da fatura kesmediğini fark ettim. Hepsiburada üzerinden fatura talebinde bulundum bekliyorum.

Geri