❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad | 1263 TL (3 taksit)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,161
Dip fiyat. Trendyol'da biraz daha ucuz. Fiyatı uygun ve yorumları iyi. Gamepad koleksiyonerleri bi baksın.

1772484296653.webp

@xFxem nası gamepad memnun musun?

Dip fiyat. Trendyol'da biraz daha ucuz. Fiyatı uygun ve yorumları iyi. Gamepad koleksiyonerleri bi baksın.

Alıntıyı görüntüle
Almayı düşünüyorum alıyım mı sizce ? Fikri olan varmı

Alıntıyı görüntüle
@Diavelin nasıl ürün ?

Ben bu üründen iki tane almıştım. İkisinde de arkada bulunan atanabilir tuşlar çalışmıyordu. Kullanım açısından rahat; tuş sesi ise sessize yakın diyebilirim. Malzeme kalitesi fiyat/performans seviyesinde. Ancak nedense analoglarının normale göre daha kısa sürede yıpranacağı hissini verdi, bu yüzden iade ettim. Ayrıca ürünü kısa sürede renk değiştirdiğini de belirten yorumları da internette gördüm. Tabii ki bu, kullanıma bağlı bir durum.

şmidiye kadar hep oyunları klavye ile oynamış birine tavsiye eder misiniz

klavye aldım yakın zamanda clawdan ilk gelen üründe birtane tuşu kırıktı kutu açılmıştı. değişim istedim 2. ye gelen ürün fonksiyonel değildi doğru düzgün çalışmıyordu iade ettim paramı aldım claw ile olan bütün ilişkimi bitirdim.

şmidiye kadar hep oyunları klavye ile oynamış birine tavsiye eder misiniz
Bu kolu çok tavsiye etmem fakat genel olarak güzel bir gamepad alıp oyunları gamepad ile oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim alıştıktan sonra klavye ile oyun oynayasınız gelmeyecektir diye düşünüyorum

Bu kolu çok tavsiye etmem fakat genel olarak güzel bir gamepad alıp oyunları gamepad ile oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim alıştıktan sonra klavye ile oyun oynayasınız gelmeyecektir diye düşünüyorum
bir kaç kere denedim fakat elim alışamadı o wasd den sonra

bir kaç kere denedim fakat elim alışamadı o wasd den sonra
Ben sürekli gamepadde simülasyon tarzda oyun oynamayı seviyorum ets2 forza asetto vb fps rekabetçi için klavye mouse vazgeçilmezim

1 haftadır deneme amaçlı kullanıyorum temu dan bu fiyata almıştım ürün bence fiyatını hakkediyor ama abxy tuşları biraz değişik geldi.

Fason üretim Easysmx D10 modeli diyebilirim kesinlikle fiyat performans kralı bir ürün diyebilirim bu fiyattan bundan iyisini asla bulamazsınız
Düzeltme: İsim benzerliğinden dolayı Tactical Combat ile karıştırmışım. Tekrar söyleyecek olursam, bence meh bir gamepad. Hatta zamanında satılan Secuzi ve Gamepower gamepadlerin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,500
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri