Yardım Rtx 3060 bakım zamanı geldi termal pad önerisi

Reaksiyon skoru
21
Başlıkta gördüğünüz gibi rtx 3060 8gb modeli ekran kartım var 3 sene oldu bakım zamanıda geldi artık termal pad olarak önerileriniz nelerdir fiyatı ne cok yüksek olsun nede dandik mal olsun orta segment iyidir hepsiburada üzerinden satışı varsada daha iyi olur macun olarakta arctic mx-6 kullanıcam farklı öneriniz varsa önerirseniz sevinirim yardımcı olucak arkdaşlara şimdiden teşekkürler

Başlıkta gördüğünüz gibi rtx 3060 8gb modeli ekran kartım var 3 sene oldu bakım zamanıda geldi artık termal pad olarak önerileriniz nelerdir fiyatı ne cok yüksek olsun nede dandik mal olsun orta segment iyidir hepsiburada üzerinden satışı varsada daha iyi olur macun olarakta arctic mx-6 kullanıcam farklı öneriniz varsa önerirseniz sevinirim yardımcı olucak arkdaşlara şimdiden teşekkürler

Aliexpress alibaba vs buralardan artık orjinal Türkiyede olmayan termal padleri sipariş edemezsiniz.

Termal pad tek temin edebileceğiniz marka ice dragon markalı pedler olacaktır

Kartınızın pad kalınlıklarını bilmem ama

ilk defa bakım görucek ise kart padlar sağlamdır ıcındekı fabrıka padlerı uzun omurlu ve kaliteli oluyor dışardan alınan padler genel olarak o padlerden dandık ve aynı kalınlıkta olması lazım ınce olursa blok temas etmez kalır olursa kart bukulur yıne temas etmez daha cok zarar olur ıyılık yerıne bence padlerı ellemeyın mx6 surun guzelce tozlarını alın devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri