Yardım Gta5 de online ban yedim nasıl açtırabilirim

ne lan bu herkes triplere girmiş yok keşke anakarttan banlansaydın yok umarım açılmaz banın oyun aga bu para hilesi yapmış yani bu kadar önemli mi bende gta online oynuyodum para kasmak zor uğraşmaya değmez

GTA 5'de hile yapmayan varmış gibi konuda konu sahibinin üstüne giden varlıklar var şaka gibi :D Herkes god mode açmış onlineda geziyor atom bombası atıyor şehire bunlar burda sadece konuyu açan yapmış gibi davranıyor şaka gibi :D Geçmiş olsun bro farklı hesap açıp oynamana bak banlanmama garantili güzel siteler oluyor ordan uygun fiyata para hilesi yapabilirsin araştırman gerek. @6the6

Garantili ban açan birini tanıyorum. Aracılık yaparım ama, komisyonumu da alırım. Ne kadar paran var?

Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk ban süreli ikinci ban süresiz di sanki 2 defa mı banlandın ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kanka ben anlamadım büyük ihtimalle çünkü bana herhangi bir uyarı atılmadı o zaman sadece tek bildiğim karakterimin sıfırlanmış olmasıydı ardından tekrar açtım oyundan çıktıktan sonra 1 gün sonra tekrar girdiğimde hata verdiğini banlandığımı fark ettim ne uzaklaştırma nede bir uyarı atıldı benimde bilgim olmadığı için ban yedim yeni hesap açarsam oynayabilirmiyim birde

Millet kasılırken hile açmak gibi bi çılgınlığı yapman ve ban yemen güzel olmuş.Umarım açılmaz

Ömer DMN diye bi eleman vardı zamanında, hala yapıyor uygun fiyata belki kaldırabilir eğer mümkünse. Değilsede al bi tane gta 5 bak keyfine hacı mamed

Sonra gta şu kadar sattı bu kadar sattı. Oyuncularının %70i hile zaten hepsi gidip tekrar alıyor satışları tavan yapar tabi. xD

Garantili ban açan birini tanıyorum. Aracılık yaparım ama, komisyonumu da alırım. Ne kadar paran var?
kanka ban açtırmak için malesefki param yok öğrenciyim bunun için para harcamayı düşünmüyorum yardımcı olabilirsen sevinirim ama
Post automatically merged:

GTA 5'de hile yapmayan varmış gibi konuda konu sahibinin üstüne giden varlıklar var şaka gibi :D Herkes god mode açmış onlineda geziyor atom bombası atıyor şehire bunlar burda sadece konuyu açan yapmış gibi davranıyor şaka gibi :D Geçmiş olsun bro farklı hesap açıp oynamana bak banlanmama garantili güzel siteler oluyor ordan uygun fiyata para hilesi yapabilirsin araştırman gerek. @6the6
İşte sorunda bu özellikle tek başına heist vs yapılmıyor evim var heist yapıcam heist yapıcak kimse yok para kazanamıyorsun otomatikmen vede zevk almıyorsun en azından azcık paran olsa tek kişilik olan heist görevleri var zaten başlangıçta 4 kkişi ile yapılıyor aramalar uzun sürüyor birde gelenlerin çoğu acemi görevi 2 3 kere deniyoruz en sonunda zaten yapamayınca çıkıyor onlarda

Kanka benim gidipte milletin keyfini kaçırdığım yok gidipte insanları hapsetmiyorum bir şey yapmıyorum yaptığım tek şey para basmaktı üzerime başkada bir şey yapmadım vede bilen yardımcı olabilircek birisi varsa diye konu açtım
o kafese alıp bombalayanlar hep hile mi? Bazen birden bin tane npc çıkıp bombalıyordu onlar hep hile miydi, ben acaba sistem genel bir şey mi salıyor falan diyordum.

o kafese alıp bombalayanlar hep hile mi? Bazen birden bin tane npc çıkıp bombalıyordu onlar hep hile miydi, ben acaba sistem genel bir şey mi salıyor falan diyordum.
@6the6 az evvel birileri beni hapsetti, mertçe vs atmak yerine nerede oldukları belli olmuyor ansızın bombalıyor ve bir şekilde kapana kıstırarak öldürmeye çalışıyordu ki hemen yeni oturuma geçebildim. Hile yapmayın ya, bir stress atmak için oynuyoruz onu da içine ediyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri