TurkNet fibere geçiş sırasında arızalı kutu için nereye müracaat etmek gerekir?

lwox1n

80+
Reaksiyon skoru
0
Binaya 2 ay önce fiber kutusu geldi. Kablolar falan her şey çekildi, 4 5 gün önce de kurmak için geldiler modemi ama fiber kablosunda hasar varmış binaya gelen kabloda onun için yapamadılar doğal olarak. Sorunu çözeceğiz falan filan dediler ama gelen yok giden yok. TurkNet ile konuştum az önce. Şu anda bir işlem yok arıza kaydı da yokmuş e oluşturun o zaman diyorum Türk Telekom'a dilekçe verin diyorlar ne yapmam gerektiğini bilen yardım edebilir mi? Binadaki kutuda GigaFiber yazıyor.

Turknetin Gigafiber i ile türk telekom ne alakası varmış ki ? müşteri hizmetleri birşeyi karıştırıyor olabilir mi?

Binaya 2 ay önce fiber kutusu geldi. Kablolar falan her şey çekildi, 4 5 gün önce de kurmak için geldiler modemi ama fiber kablosunda hasar varmış binaya gelen kabloda onun için yapamadılar doğal olarak. Sorunu çözeceğiz falan filan dediler ama gelen yok giden yok. TurkNet ile konuştum az önce. Şu anda bir işlem yok arıza kaydı da yokmuş e oluşturun o zaman diyorum Türk Telekom'a dilekçe verin diyorlar ne yapmam gerektiğini bilen yardım edebilir mi? Binadaki kutuda GigaFiber yazıyor.
Gigafiber için doğrudan Türknet ile muhatap olman gerek Türk Telekom ne alaka anlamadım.

Gigafiber için doğrudan Türknet ile muhatap olman gerek Türk Telekom ne alaka anlamadım.
Ben ilk başta 100 mbps fiber için başvurmuştum o da galiba türk telekoma aitmiş onda da sinyal yok kabloda hasar olduğu için. 1000 mbps için başvursam mı acaba 200tl fark var emin olamadım. Beklemek de istemiyorum 2 ay oldu zaten hala tık yok.

Selam o bahsettiğin hızda türknet firması türktelekom'un alt yapısını kullanıyor gigafiber yani 1000mbps hızı sana türknetin kendi alt yapısı veriyor bunun için bina girişinde genelde kutuları vardır.Ben 12 seneye yakındır teledünya interneti kullanıyordum 100mbps bana yeterli geliyordu ama son fiyatlandırmalarla 100mbps ile 1000mbps in arasında 200 tl oynadığını fark ettim ve bu farka değeceğini düşünerek geçiş yaptım.Aynı binada oturan kuzenimle alt yapı ve müşteri destek hizmetleri hakkında bilgi aldım kendisi binamıza kutu geldiği günden beridir kullanıyor yani yaklaşık 2 senedir,onun memnun olduğunu görünce indirimli QR kodunu alıp talep oluşturdum.Pazar günü görüştüm Pazartesi ekipler belirttiğim saatler içerisinde gelip güzel bir kurulum yaptı sağolsunlar.
Edit:Oturdum yer İstanbul Bahçelievler

Ben ilk başta 100 mbps fiber için başvurmuştum o da galiba türk telekoma aitmiş onda da sinyal yok kabloda hasar olduğu için. 1000 mbps için başvursam mı acaba 200tl fark var emin olamadım. Beklemek de istemiyorum 2 ay oldu zaten hala tık yok.
Gigafibere başvur direkt fiyat farkı olmadan 1000Mbps verirler.

Geri