Hocam sroda durum ne full bot değil mivalla benim de fiyat algım iyice hoşaf oldu . sarı site saolsunne dogru ne değil bilmiyorum.
Yeni oyuncu var mı en son bi firma hakları alıp oyunu ayağa kaldırmaya çalışıyodu
Hocam sroda durum ne full bot değil mivalla benim de fiyat algım iyice hoşaf oldu . sarı site saolsunne dogru ne değil bilmiyorum.
bunun ekran kartı iyi, 512 gb ssd olması da artı, evine yakın olan ya da pg olan güzel laptop buldun mu çok düşünmeden alacaksınvalla benim de fiyat algım iyice hoşaf oldu . sarı site saolsunne dogru ne değil bilmiyorum.
private server oynicam ya. orjinal değil.Hocam sroda durum ne full bot değil mi
Yeni oyuncu var mı en son bi firma hakları alıp oyunu ayağa kaldırmaya çalışıyodu
attıgın iyiymiş de ölü pixel tarzı bişey var galiba . zaten param güvende ile alırım. bizim şehirde fiyatı uygun aradıgım özellikler laptop yok .bunun ekran kartı iyi, 512 gb ssd olması da artı, evine yakın olan ya da pg olan güzel laptop buldun mu çok düşünmeden alacaksın
mesela örnek atıyım bu daha iyi donanım olarak ama azıcık sorunu var.
LİNK
Işık sızması var, 1 ve 7 fotoğrafta bir şey gözükmüyor ama 6 fotoda var bir şeyler, senin bahsettiğini alabilirsin, çok kurlayınca kafayı yiyorsun, bir an önce almak lazım.private server oynicam ya. orjinal değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attıgın iyiymiş de ölü pixel tarzı bişey var galiba . zaten param güvende ile alırım. bizim şehirde fiyatı uygun aradıgım özellikler laptop yok .
Oylede kazık yemeyelim boşunaIşık sızması var, 1 ve 7 fotoğrafta bir şey gözükmüyor ama 6 fotoda var bir şeyler, senin bahsettiğini alabilirsin, çok kurlayınca kafayı yiyorsun, bir an önce almak lazım.
Onu oynadim bir kac saat de sarmadı beni . Ayrica telefonun bataryası sömürür bu oyun .Hocam mütevazi bir laptop yetecektir ayrıca laptobu sadece silkroad oynamak için alıyorsanız oyun mobilde de var ve çok güzel portlanmış.
![]()
Silkroad Origin Mobile Türkiye - Apps on Google Play
The Legend of the Silk Road is Reborn.play.google.com