Obs ile yayın yapıyorum ve yayın kasıyor

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Yayın için obs kullanıyorum ve son zamanlar yaşadığım bir sorun var. Oyunları aynı şekilde oynamaya devam ediyorum ve gereksiz bir kasma problemi yaşamaya başladım. Hikayeli bir oyun veya fps oyunları oynarken artık hafif droplar girmeye başladı. Oyun içinde kasmam veya yediğim bir drop yok. Obs ekranında olan görüntüm ve yayın platformunda olan görüntü sürekli kasıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Obs ayarlarım aynı ve değişiklikler yapsam bile düzelmedi. Bunu nasıl çözebilirim?

Yayın için obs kullanıyorum ve son zamanlar yaşadığım bir sorun var. Oyunları aynı şekilde oynamaya devam ediyorum ve gereksiz bir kasma problemi yaşamaya başladım. Hikayeli bir oyun veya fps oyunları oynarken artık hafif droplar girmeye başladı. Oyun içinde kasmam veya yediğim bir drop yok. Obs ekranında olan görüntüm ve yayın platformunda olan görüntü sürekli kasıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Obs ayarlarım aynı ve değişiklikler yapsam bile düzelmedi. Bunu nasıl çözebilirim?
hocam oyun içi fpslerinizi kısıtlayıp deneyin veya bitrate hızını düşürün

ya ayarlarınızda hata var yada sistemmi yetmiyor acaba
RX 6750 EKRAN KARTI-RYZEN 5 7500 İŞLEMCİ-32 GB RAM kullanıyorum ve yetmemesi garip geliyor. OBS üzerinde kare kaybı olmuyor ve oyunum kasmıyor. Belki internetle alakalı olma ihtimali var. Bunu düşünüyorum ama şu var; obs üzerinde internetten dolayı kasma ihtimali var mı? Yoksa sadece Kick'te mi kasar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 6750 EKRAN KARTI-RYZEN 5 7500 İŞLEMCİ-32 GB RAM kullanıyorum ve yetmemesi garip geliyor. OBS üzerinde kare kaybı olmuyor ve oyunum kasmıyor. Belki internetle alakalı olma ihtimali var. Bunu düşünüyorum ama şu var; obs üzerinde internetten dolayı kasma ihtimali var mı? Yoksa sadece Kick'te mi kasar?
Baktığım zaman sadece Kick üzerinde kasar diyor. Benim 2 türlü kasma oluyor. Obs ve Kick ekranı kasıyor ama obs üzerinde kare kaybım hiç yok ve ayrıca ekran kartı kullanan oyunlarda kasıyor olabilir. Bu durumu tam anlayamadım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktığım zaman sadece Kick üzerinde kasar diyor. Benim 2 türlü kasma oluyor. Obs ve Kick ekranı kasıyor ama obs üzerinde kare kaybım hiç yok
obs de kasmıyor yayında kasıyorsa internetle alakalıdır uploadınıza göre ayarlamanız lazım

Buradaki ayarları yapın işlemci ekran kartına göre 2 farklı ayar var sonucu buraya yazarmisin uploadda sorun yoksa prolemin çözülür bu ayarlarla

modemi kapatıp açmayı denedin mi hiç. belki internet bağlantısında bir sorun vardır.

Geri