Sizin testleri de değerlendirip alayım ben de bugün artık.Monitör geldi test edicem bugün
Hangisi geldi AOC mi Philips mi?Monitör geldi test edicem bugün
AocHangisi geldi AOC mi Philips mi?
EvetSizin testleri de değerlendirip alayım ben de bugün artık.
Evet şuan ana monitör olan g65b ile yan yana ve ayarlar ile görüntüyü eşitlemeye çalıştım.Türkçe düzgün bir kaynak yok. Yabancı bakman lazım.
Hayırlı olsun hocam rekabetci oyunlarda hızlı seçeneğini daha iyi buldum size de öneririm. 3 tane ölü pixel biraz fazla geldi büyüyor mu diye takip ederseniz iyi olur bu arada parlaklığı kaçta kullanıyorsunuz? Siyah kalitesi olarak g65B ile arasında ne kadar fark var?Evet
Evet şuan ana monitör olan g65b ile yan yana ve ayarlar ile görüntüyü eşitlemeye çalıştım.
Ölü pixel 3 tane yakaladım ama şuan için iade etmeyi planlamıyorum.
Monitörü tutan plaka kalitesiz ve yazı yazarken bile sallanıyor. G65B'de sallanmıyor.
Ghosting testi de denedim ve en verimli sonucu ''Daha Hızlı (En alt kademenın bır ustu)'' ayarı ile buldum. Ona ragmen bıraz ghostıng mevcut (G65B daha ıyı bu konuda) fakat o kadar gurme olmadıgım ıcın sorun yok. '' En Hızlı '' ayarda tersine ghostingdi galiba o olusuyor.
Parlaklık gerçekten az oldugunu hıssettırıyor ama benım ıcın sorun yok.
Kontrasta gelecek olursak G65B'den bıle cok fark edıyor o konuda hakkını verıyor.
NOT: Ghostıng testı 960 PPS ayarında yapıldı. 1920 PPS ayarında ghostın bıraz daha artmaktadır.
Parlaklığı fulledim.Hayırlı olsun hocam rekabetci oyunlarda hızlı seçeneğini daha iyi buldum size de öneririm. 3 tane ölü pixel biraz fazla geldi büyüyor mu diye takip ederseniz iyi olur bu arada parlaklığı kaçta kullanıyorsunuz? Siyah kalitesi olarak g65B ile arasında ne kadar fark var?
Ghosting testinde ise 240 hz için 1920 öneriliyodu galiba g65B orada nasıl tepki veriyor belki hz farkından dolayı aocun ghostingi biraz fazla gelmiş olabilir
Doğrudur hocam ufo testi zaten en farkedilebilir şekilde test yapıyor günlük kullanımda görmek çok zor. Yinede g65B nin bariz üstün olacağını düşünmüyordum demek ki hakkıyla yapılan va larda ghosting minimum olabiliyormuş.Parlaklığı fulledim.
Arka plani diyah bir video açtım 2k cozunurlukte. Bariz düz bakınca bile AOC daha kontrastlı güzel gösteriyor.
Rekabetcı her zaman oynamiyorum ama oynarsam g65b ana monitör oldugu icin tatmin ediyor çok gurme değilim.
G65b yi 1920 de ölçtüm. Aoca göre bariz iyi seviyede buna süphe yok. AO
AOC bu ufo testinde daha ghostingli fakat benim kullanimimda fark etmeyecegime eminim. Ana monitörüm bile fark etmeyeceğime eminim![]()
Ürünü hangi satıcıdan aldınız ince hesabın kendi sitesinden aldım iade talebi oluşturmak istedim bugün 11. gün sorun çıkardılar 40 dereden su getirdiler ben de ölü piksel sıfır hiç yok yalnız daha önce de bahsettim siyah renkte pembemsilik var sizde de siyah ekranda pembem silik gibi bir durum mevcut mu@Tayfunns hocam 3 adet ölü piksel var bunu sizce iade etmeli miyim ? Uzaktan fark etmiyorum ama panelinde sıkıntı olup daha fazla olma ihtimali var mıdır
Bende direk siyah ölü piksel var. Aptek satıcı. Trendyoldan aldım direk iade edebilirim diye dusunuyorum sebepsiz sekildeÜrünü hangi satıcıdan aldınız ince hesabın kendi sitesinden aldım iade talebi oluşturmak istedim bugün 11. gün sorun çıkardılar 40 dereden su getirdiler ben de ölü piksel sıfır hiç yok yalnız daha önce de bahsettim siyah renkte pembemsilik var sizde de siyah ekranda pembe silik gibi bir durum mevcut mu
İncehesap kıl ya evet de pembeleşme var diye talep açmadınız inşallah yoksa sorun çıkartıyolar direkt iade hakkınızı kullansaydınız keşkeÜrünü hangi satıcıdan aldınız ince hesabın kendi sitesinden aldım iade talebi oluşturmak istedim bugün 11. gün sorun çıkardılar 40 dereden su getirdiler ben de ölü piksel sıfır hiç yok yalnız daha önce de bahsettim siyah renkte pembemsilik var sizde de siyah ekranda pembem silik gibi bir durum mevcut mu
Bir neysede 3 fazla. İade edip tekrar verin bence.@Tayfunns hocam 3 adet ölü piksel var bunu sizce iade etmeli miyim ? Uzaktan fark etmiyorum ama panelinde sıkıntı olup daha fazla olma ihtimali var mıdır