Renault Fluence icon aldık iyi midir?

Aynı paraya daha iyileri var birader. Bu aracı sattığında kaça satacaksın? Ayrıca her şey km değil dci motorda km bakmanın pek anlamı yok ölümsüz neredeyse. Clio 4 dci var bende 500 binde daha anahtar vurulmadı motora. İlanlarda da 900 bine kadar dayanan dcilar var.
Km düşük diye çağ dışı araç alacağıma km yi biraz yükseltir mantıklı bir şeye binerim. Fluence dediğinde ne sağlamlık var ne sürüş keyfi var ne donanım var.
Daha sana çok eksi söylerim de konu sahibi adam almış artık moralini bozmayalım sadece o paraları etmez bunu bilelim yeter.
Hocam iconda nasıl donanım yok

Aynı paraya daha iyileri var birader. Bu aracı sattığında kaça satacaksın? Ayrıca her şey km değil dci motorda km bakmanın pek anlamı yok ölümsüz neredeyse. Clio 4 dci var bende 500 binde daha anahtar vurulmadı motora. İlanlarda da 900 bine kadar dayanan dcilar var.
Km düşük diye çağ dışı araç alacağıma km yi biraz yükseltir mantıklı bir şeye binerim. Fluence dediğinde ne sağlamlık var ne sürüş keyfi var ne donanım var.
Daha sana çok eksi söylerim de konu sahibi adam almış artık moralini bozmayalım sadece o paraları etmez bunu bilelim yeter.
Evet hocam ben de hayırlı olsun diyip konuyu kapamaya çalışıyorum uzatıp duruldu. 300-400e kadar sorunsuz gider neredeyse her 1.5dci zaten

Evet hocam ben de hayırlı olsun diyip konuyu kapamaya çalışıyorum uzatıp duruldu. 300-400e kadar sorunsuz gider neredeyse her 1.5dci zaten
Yorumlarınız için teşekkürler hocam Allah hepinize daha iyisini nasip etsin

84 binde 2016 icon Fluence aldık
Arabada kaput ve ön panel değişendi
Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925
Hocam güzel araba ama ederi asla 925 değil. Yinede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı
Hocam 4 adet 1.5 dci imiz var. Eğer ki araçla ilgili bir sorun yaşarsanız skoda tuncayı öneririm 1.5 dci nin ustasıdır.

1.5 dCi gibi aşırı dayanıklı ve sağlam bir motorda bence kilometreye bu kadar takılmaya gerek yok. Bir Renault sempatisi varsa ben olsam o bütçede Megane 4 bakardım. Fluence'in üretimi bittiği için Megane 4'e göre daha eski gözüküyor çünkü Megane 4 hala aynı kasanın makyajlısıyla üretilmeye devam ediyor. Aşağıya örnek bir ilan ekledim. Touch paket olduğu için bunu ekledim ancak daha temizleri de bulunabilir muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri