Renault Fluence icon aldık iyi midir?

2014 joy vardı bende 1.5 dizel 110 luk motor çok iyi uzun ömürlü. şanzıman biraz kronik özellikle istanbul gibi trafiği yoğun bi yerde kullanacaksan yarı otomatiğe al kendin vites atla trafikte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben vermedim babam verdi Arabayı çok beğenmiş falan filan aldı bizede tamam demek düştü
yani öyle tipi zöelliği olan bi araba olsa tamam denir de fluance sonuçta. hiç yoktan yeni kasa az buçuk özelliği olan bi egea bulunurdu veya dediğin gibi ford falan alırdın kalite farkı çok

2014 joy vardı bende 1.5 dizel 110 luk motor çok iyi uzun ömürlü. şanzıman biraz kronik özellikle istanbul gibi trafiği yoğun bi yerde kullanacaksan yarı otomatiğe al kendin vites atla trafikte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani öyle tipi zöelliği olan bi araba olsa tamam denir de fluance sonuçta. hiç yoktan yeni kasa az buçuk özelliği olan bi egea bulunurdu veya dediğin gibi ford falan alırdın kalite farkı çok
Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok kullanmak düşer

Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı
evet trafikte yarı otomatiğe çek ve sürekli dur kalk yapıyosan otomatikte kullanma. şanzıman arıza verirse de araba gitmez gaz keser sağa çek istop et biraz bekle çalıştır devam et ama dikkat etmesen başını ağrıtır trafikte yarı otomatik normalde otomatik ak sorun çıkarmaz.

84 binde 2016 icon Fluence aldık
Arabada kaput ve ön panel değişendi
Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925
O araç o fiyatı etmez ama illa fluence durumu varmış yapacak bir şey yok hayırlı olsun. 1.5 Dci olan ise o motor çok iyi masrafınız olmaz en azından.

Şanzıman için arkadaşlara katılıyorum yarı otomatik kullanırsın. Pek problemli değil bildiğim kadarıyla EDC

Anladım hocam teşekkürler hiç otomatik sürmedigim için yabancıyım biz bu yollara Tofaş Şahin den geldik hayliyle biraz garip gelicek
evet trafikte yarı otomatiğe çek ve sürekli dur kalk yapıyosan otomatikte kullanma. şanzıman arıza verirse de araba gitmez gaz keser sağa çek istop et biraz bekle çalıştır devam et ama dikkat etmesen başını ağrıtır trafikte yarı otomatik normalde otomatik ak sorun çıkarmaz.

Anladım hocam teşekkürler hiç otomatik sürmedigim için yabancıyım biz bu yollara Tofaş Şahin den geldik hayliyle biraz garip gelicek
devirli kullanırsan temiz güzel giden bi araba. alırken zarar etmişsiniz ama nasip hayırlısı olsun

Hem 84 binde hemde acayip sağlam bir Dizel motora bunu nasıl diyebildiniz aklım almıyor valla hocam
Eski model hocam symbollere bakın 800-900 lira yazıyorlar. Ediyor mu sizce? Focus - astra - egea - belki megane4 alabilecekken

Geri