- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben vermedim babam verdi Arabayı çok beğenmiş falan filan aldı bizede tamam demek düştükm si düşük de kafadan değişeni olan hem de fluance olan bi arabaya niye 925 verdin hocam geçmiş olsun
Ben vermedim babam verdi Arabayı çok beğenmiş falan filan aldı bizede tamam demek düştükm si düşük de kafadan değişeni olan hem de fluance olan bi arabaya niye 925 verdin hocam geçmiş olsun
Evet hocam ayrıca kaput değişenkm si düşük de kafadan değişeni olan hem de fluance olan bi arabaya niye 925 verdin hocam geçmiş olsun
yani öyle tipi zöelliği olan bi araba olsa tamam denir de fluance sonuçta. hiç yoktan yeni kasa az buçuk özelliği olan bi egea bulunurdu veya dediğin gibi ford falan alırdın kalite farkı çokBen vermedim babam verdi Arabayı çok beğenmiş falan filan aldı bizede tamam demek düştü
Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı2014 joy vardı bende 1.5 dizel 110 luk motor çok iyi uzun ömürlü. şanzıman biraz kronik özellikle istanbul gibi trafiği yoğun bi yerde kullanacaksan yarı otomatiğe al kendin vites atla trafikte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani öyle tipi zöelliği olan bi araba olsa tamam denir de fluance sonuçta. hiç yoktan yeni kasa az buçuk özelliği olan bi egea bulunurdu veya dediğin gibi ford falan alırdın kalite farkı çok
Rahat 10 sene götürür bakımlarını zamanında yaparsanızEvet 1.5 dci 110 luk
Tofaş Şahin sahibiydik hocam bundan önce gerçekten kuş serisi araba değilmiş Fluence e binince bile fark ediyor insanBu saatten sonra yapacak bir şey yok kullanmak düşer
evet trafikte yarı otomatiğe çek ve sürekli dur kalk yapıyosan otomatikte kullanma. şanzıman arıza verirse de araba gitmez gaz keser sağa çek istop et biraz bekle çalıştır devam et ama dikkat etmesen başını ağrıtır trafikte yarı otomatik normalde otomatik ak sorun çıkarmaz.Mersin merkezde oturuyorum yoğun trafik var sürekli dur kalk yapılan trafik yani mesela d de giderken bir anda yarı otomatiğe çekebiliriz dimi Arabayı
O araç o fiyatı etmez ama illa fluence durumu varmış yapacak bir şey yok hayırlı olsun. 1.5 Dci olan ise o motor çok iyi masrafınız olmaz en azından.84 binde 2016 icon Fluence aldık
Arabada kaput ve ön panel değişendi
Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925
evet trafikte yarı otomatiğe çek ve sürekli dur kalk yapıyosan otomatikte kullanma. şanzıman arıza verirse de araba gitmez gaz keser sağa çek istop et biraz bekle çalıştır devam et ama dikkat etmesen başını ağrıtır trafikte yarı otomatik normalde otomatik ak sorun çıkarmaz.
devirli kullanırsan temiz güzel giden bi araba. alırken zarar etmişsiniz ama nasip hayırlısı olsunAnladım hocam teşekkürler hiç otomatik sürmedigim için yabancıyım biz bu yollara Tofaş Şahin den geldik hayliyle biraz garip gelicek
Hem 84 binde hemde acayip sağlam bir Dizel motora bunu nasıl diyebildiniz aklım almıyor valla hocamFluencein ederi değil bence hocam
Eski model hocam symbollere bakın 800-900 lira yazıyorlar. Ediyor mu sizce? Focus - astra - egea - belki megane4 alabilecekkenHem 84 binde hemde acayip sağlam bir Dizel motora bunu nasıl diyebildiniz aklım almıyor valla hocam