Ya sıfır alıcan ya da güvenilir tanıdık bi telefoncu bulucan. Veya 2. elde kovalayıp iyice bakıp alıcan. iPhoneların rengi e kadar kayıt ediliyo sorgulanabildiğin siteler vardı da ne kadar piyasası yd 17 pro lar 50-55 civarıArkadaşlar yurt dışı iPhone 16 pro almayı düşünüyorum ama ortalıkta toplama cihazlar oldukça fazlaymış. Nereden güvenilir bir şekilde temin edebilirim bilginiz var mı?
Sıfır baktım da üretimi devam etmediği için çok absürt fiyatlar var Türkiye cihazlarında. YD da sıfır olup olmadığını anlamak zormus bazı durumlarda sanırım.Ya sıfır alıcan ya da güvenilir tanıdık bi telefoncu bulucan. Veya 2. elde kovalayıp iyice bakıp alıcan. iPhoneların rengi e kadar kayıt ediliyo sorgulanabildiğin siteler vardı da ne kadar piyasası yd 17 pro lar 50-55 civarı
Hocam onun yerine düz 17 al 75k ya bütçen kurtaruyosaSıfır baktım da üretimi devam etmediği için çok absürt fiyatlar var Türkiye cihazlarında. YD da sıfır olup olmadığını anlamak zormus bazı durumlarda sanırım.
Saçma bir tavsiye oldu. Birisi ~40.000 TL, birisi 75.000TL.Hocam onun yerine düz 17 al 75k ya bütçen kurtaruyosa
Piyasasını bilmiyorum ve başta tr sine bakmış arkadaş. Ondan bütçesinin olduğunu ancak saçma fiyatlarda olan 16 pro ya vermek istemediğini düşündüm. Büyük ihtimalle 80-90k lara satıyolar tr 16 pro yu. Düz 17 de çok güzel bi cihaz ve 75k ya olabilir bi cihaz iPhone isteyeneSaçma bir tavsiye oldu. Birisi ~45.000 TL, birisi 75.000TL.
16 serisi 1 yıllık olduğundan ve yurt dışı modelleri çoktan satılıp elden ele dolaştığından ötürü şu an kapalı kutu sıfır yurt dışı 16 serisi bulmak baya zor. Ya üstlerde dendiği gibi tanıdık bir telefoncun olacak ve tamamen ona güveneceksin ya da kendin ikinci elden anonim birinden risk alıp alacaksın. Yurt dışı 16 Pro parasına Türkiye cihazı 14 Pro var, ona da bakabilirsin.
Nereden aldınız acaba? Hangi ilalınır ben aldım kullanıyorum sorunsuz sıfır aldım tanıdıktan 1 esim 1 fiziksel çok rahat kişisel fikir alıcaksan
istanbul ümraniyeNereden aldınız acaba? Hangi il
Ümraniye tarafına yakınım iletişime geçebilirim söylediğiniz gibi orijinal ise telefoncunuz ileistanbul ümraniye
1 Ocakta vs süre uzarken sıkıntı oluyor mu? Hemen anlık şebeke geliyor mu?alınır ben aldım kullanıyorum sorunsuz sıfır aldım tanıdıktan 1 esim 1 fiziksel çok rahat kişisel fikir alıcaksan
ama 17 serisi var heralde suan arayıp sorun siz yine gitmeden 16 pro varmı diye cift fiziki veya 1 esim 1 fiziksel sim modelini al bide garantili seri olsunÜmraniye tarafına yakınım iletişime geçebilirim söylediğiniz gibi orijinal ise telefoncunuz ile
Maalesef elinde 16 pro kalmamış sadece 17 pro serileri varPoyraz iletişim hemen sondurakın orda minibüslerin kalktııgı yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama 17 serisi var heralde suan arayıp sorun siz yine gitmeden 16 pro varmı diye cift fiziki veya 1 esim 1 fiziksel sim modelini al bide garantili seri olsun