10 bin tl masa önerisi

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
76
nb f80 monitor koluyla uyumlu 2 monitorun rahat sıgacagı bir masa lazım depolama alanıda gereklı ikea alex drawer dusunmustum ama 14 bin tl butcemı cok asıyor

bende arıyorum trendyoldaki ceramicalı felan öneriyorlar ama aşırı dandik, şu an orta boy alex var aklımda eğer sen de daha almadıysan ikea'dan 200x60 lagkapten + 1 alex keson + 3 adils ayak 9.499'ye geliyor ama 2 alex keson ile bile ortaya bir tane adils ayak koyuyorlar o yüzden ne kadar sağlam olur bilemiyorum. Ayrıca masterpass sitesinde ikea için 6 bin üzeri bin lira indirim veriyor, teslimat ücreti 1000 lira zaten ama o bedavaya geliyor en azından

Yerinden canlanma sallanma yok, güzel masa. Ama kargo ücreti biraz fazla ikeada ben kendim gidip aldım kargo parası ödememek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Ayrıca masterpass sitesinde ikea için 6 bin üzeri bin lira indirim veriyor, teslimat ücreti 1000 lira zaten ama o bedavaya geliyor en azından"
demiş arkadaş bence kaçırma bu fırsatı direkt al bunu.

Yerinden canlanma sallanma yok, güzel masa. Ama kargo ücreti biraz fazla ikeada ben kendim gidip aldım kargo parası ödememek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Ayrıca masterpass sitesinde ikea için 6 bin üzeri bin lira indirim veriyor, teslimat ücreti 1000 lira zaten ama o bedavaya geliyor en azından"
demiş arkadaş bence kaçırma bu fırsatı direkt al bunu.
depolama alanına ıtıyacı vat

Geri