valla ben bu yurt içi muhabbetine sıcak bakmıyorum yarın deseler artık 9 ay kullanma muhabbetide kaldırılıyor deseler herkesin telefonu çöp olacakArkadaşlar yurt dışı iPhone 16 pro almayı düşünüyorum ama ortalıkta toplama cihazlar oldukça fazlaymış. Nereden güvenilir bir şekilde temin edebilirim bilginiz var mı?
Böyle bir muhabbet vardı sanki bir ara. Bende ondan dolayı karar veremiyorum gerçekten bu riski almaktansa sıfır 16e alıp kullanırım diye düşünüyorum bazen.valla ben bu yurt içi muhabbetine sıcak bakmıyorum yarın deseler artık 9 ay kullanma muhabbetide kaldırılıyor deseler herkesin telefonu çöp olacak
valla bence alınmamalı ya risk veya güzel paraya alınmalıBöyle bir muhabbet vardı sanki bir ara. Bende ondan dolayı karar veremiyorum gerçekten bu riski almaktansa sıfır 16e alıp kullanırım diye düşünüyorum bazen.
Fiyat 45K bandına düşünce TR 17e al geç bence ya yurtdışı işi sıkıntılı.Böyle bir muhabbet vardı sanki bir ara. Bende ondan dolayı karar veremiyorum gerçekten bu riski almaktansa sıfır 16e alıp kullanırım diye düşünüyorum bazen.