Fiyatı 9300e kadar çektim 7500 teklif geldi ben de akabinde kızıp 9750ye koydum tekrar ki senin dediğin gibi olsa bile taksit konusu hariç arada 3k fiyat farkı var, hatrı sayılır bir fiyat farkı bence. Ayrıca bir de ben aldığımda bu anakart 10500dü. Sıfır kartı durduk yere de ölü fiyata veremem, kimse vermez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9300e kadar düştüm 7500 teklif geldi beyaz ürünlerin ekstra pahalı olması bana da saçma geliyor ama pahalı işte. 9500e koyduğum zaman da nitro+ modeli daha iyi onu 9600e satıyorlar bunu niye alalım mesajı aldım. Kimseye zorla satmıyoruz tabii ki güzel bi banka kampanyası denk gelse x870i güzel bir fiyata alabileceğim, bunu 9ka da verir geçerim mevzu o değil de, sarı site yoruyo insanı
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki adıma %20 faturalı 9 taksitli sıfır ürün alacağıma senin ürününe neden piyasa fiyatı vereyim ikinci elin olayı bu zaten.
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki adıma %20 faturalı 9 taksitli sıfır ürün alacağıma senin ürününe neden piyasa fiyatı vereyim ikinci elin olayı bu zaten.