Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Sanırım 30 dakika hocam. Bir ara uğraşabilirseniz bence şu yeşil fn ışığına el atın hocam ya orada sabit yanıp çok sinir bozuyor
Sizlerin ricasına binaen yeni bir bin compile ettim hocam. En yüksek parlaklık, Fn tuşu yeşil ışığı giderildi, uyku süresi 10 dakika. Ayırca çift tıklamas sorununuz varsa veya ileride oluşursa diye hem bu özellikleri olan hemde çift tıklama sorununu çözen 2 farklı dosya yükledim lütfen yazdıklarımı okuyun ve öyle indirin. Eğer çift tıklama sorununuz yoksa "monsgeek_m1_v5_m1_v5_us_default.bin" isimli dosyayı indirin ve flashlayın. Sizler için compile ettiğim Bin dosyasını aşşağıya bırakıyorum. Githuba yükledim bu şekilde internetten silinmeyecek ve herkes süresiz biçimde kullanabilecektir.

Kanıt olarakta via yazılımı üzerinden klavyemin parlaklık sınırını bırakayım buraya ki işe yaradığı kodda bir sorun oluşturmadığını göstermiş olayım. Yazdığım şekilde yapılırsa klavyenin bricklenmesi yani kitlenmesi sorunu yaşanmaz arkadaşlar. Gördüğünüz gibi normalde 100 küsürlere kadar çıkabilirken parlaklık burada 255'e kadar çıkabiliyor.
1772629596296.webp

Kanıt olarakta via yazılımı üzerinden klavyemin parlaklık sınırını bırakayım buraya ki işe yaradığı kodda bir sorun oluşturmadığını göstermiş olayım. Yazdığım şekilde yapılırsa klavyenin bricklenmesi yani kitlenmesi sorunu yaşanmaz arkadaşlar. Gördüğünüz gibi normalde 100 küsürlere kadar çıkabilirken parlaklık burada 255'e kadar çıkabiliyor.Alıntıyı görüntüle
Hocam emeğiniz için teşekkür ediyorum öncelikle ikinci olarak bu tarz klavyelerin public kullanıcılar tarafından modlanmış yazılımlarını vb.. nasıl bulabiliriz aynı sizin yapıp paylaştığınız gibi internette bir çok kez bakındım fakat bulamadım

Kanıt olarakta via yazılımı üzerinden klavyemin parlaklık sınırını bırakayım buraya ki işe yaradığı kodda bir sorun oluşturmadığını göstermiş olayım. Yazdığım şekilde yapılırsa klavyenin bricklenmesi yani kitlenmesi sorunu yaşanmaz arkadaşlar. Gördüğünüz gibi normalde 100 küsürlere kadar çıkabilirken parlaklık burada 255'e kadar çıkabiliyor.Alıntıyı görüntüle
monsgeekten çift tıklama+parlaklık için zar zor yazılım almıştım onu bile 255 değil 200 de sınırlamışlardı. paylaştığınız dosya şuanlık iki problemimide çözmüş görünüyor teşekkürler :peepokalp:

Sizlerin ricasına binaen yeni bir bin compile ettim hocam. En yüksek parlaklık, Fn tuşu yeşil ışığı giderildi, uyku süresi 10 dakika. Ayırca çift tıklamas sorununuz varsa veya ileride oluşursa diye hem bu özellikleri olan hemde çift tıklama sorununu çözen 2 farklı dosya yükledim lütfen yazdıklarımı okuyun ve öyle indirin. Eğer çift tıklama sorununuz yoksa "monsgeek_m1_v5_m1_v5_us_default.bin" isimli dosyayı indirin ve flashlayın. Sizler için compile ettiğim Bin dosyasını aşşağıya bırakıyorum. Githuba yükledim bu şekilde internetten silinmeyecek ve herkes süresiz biçimde kullanabilecektir.

Hocam klavyemde bazı tuşlar sürekli çift basıyor bende switchtendir dedim. Allah razı olsun eve geçeyim çift tık sorununu çözmeyi deneyeceğim. Çok teşekkür ederim uğraşınız ve emeğiniz için :)

cansın vede balsın kuzen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cansın vede balsın kuzen
bunun içinde keylogger falan yok dimi doğru söyle

Hocam emeğiniz için teşekkür ediyorum öncelikle ikinci olarak bu tarz klavyelerin public kullanıcılar tarafından modlanmış yazılımlarını vb.. nasıl bulabiliriz aynı sizin yapıp paylaştığınız gibi internette bir çok kez bakındım fakat bulamadım
Hocam baktım bulamıyorum ben yapayım dedim. O şekilde oldu yani :D

cansın vede balsın kuzen

bunun içinde keylogger falan yok dimi doğru söyle
Aramızda 2 şifrenin lafı mı olur emmioğlu :D Program zaten lisanslanmamış dosyadan compile etmeye izin vermiyor bildiğim kadarıyla birde bin dosyasından log alabiliyorsam bırak ta alayım be adam. :D

monsgeekten çift tıklama+parlaklık için zar zor yazılım almıştım onu bile 255 değil 200 de sınırlamışlardı. paylaştığınız dosya şuanlık iki problemimide çözmüş görünüyor teşekkürler
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :peepokalp:

Hocam klavyemde bazı tuşlar sürekli çift basıyor bende switchtendir dedim. Allah razı olsun eve geçeyim çift tık sorununu çözmeyi deneyeceğim. Çok teşekkür ederim uğraşınız ve emeğiniz için :)
Rica ederim hocam eğer sorun çözülmez ise haber edin daha farklı bir switch basım algılama değeri ile yeniden compile edeyim sizin için. Ama 12 gayet yerli yerinde bir değer. Eğer sorun devam ederse klavyenizde bir sorun vardır.

Son düzenleme:
Geri