Yardım LG 27" ULTRAGEAR 27G640A-B 1Ms 300Hz QHD IPS alınır mı?

Arkadaşlar kullanan varmı bu monitörü ?

SELAMÜN ALEYKÜM
Bundan önce bir kaç defa daha komu açtım tam karsr verdim asus 210hz alacaktım bu hafta sonu gibi fakat zam gelmiş o 11 küsürden 13 küsür olmuş ve bende 210hz monitör için 13 küsürü fazla buldum o yüzden başka model bakmaya karsr verdim.eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum bu monitörü gördüm yeni çıkmış sanırım asusun renk kalitesi çok hoşuma gidiyordu buda öylemidir hiçbir bilgim yok nasıl alınır mı?.

piyasada bu fiyata alabileceğin en iyi monitör bence. aktif olarak kullanıyorum. ışık sızması yok. paneli güzel 1:1300 kontrast, %95 srgb, hoparlor ve tüm usb portları var. tek beğenmediğim yanı standı biraz cılız kalmış o kadar. onun haricinde 10/10.

piyasada bu fiyata alabileceğin en iyi monitör bence. aktif olarak kullanıyorum. ışık sızması yok. paneli güzel 1:1300 kontrast, %95 srgb, hoparlor ve tüm usb portları var. tek beğenmediğim yanı standı biraz cılız kalmış o kadar. onun haricinde 10/10.
Hocam şuanki monitörüm asus ve renk kalitesini çok seviyorum bu lg olan modelin renk kalitesi güzel mi hocam biraz solukmuş sanırım lg monitörlerin rengi doğrumudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten monitör kolu alacağım için stand önemli değil benim için.

Konu güncel

Konu günceldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri