Daha önce iki kere kulaklık iade etmiştim. Bir şansınızı deneyin bence.Alıntıyı görüntüle
Dalga gecer gibi daha 1 hafta olmadi alali ve hijyen kurallari geregi iade de almiyolar sdfghasdfghdasfhsdfa
Son düzenleme:
Daha önce iki kere kulaklık iade etmiştim. Bir şansınızı deneyin bence.Alıntıyı görüntüle
Dalga gecer gibi daha 1 hafta olmadi alali ve hijyen kurallari geregi iade de almiyolar sdfghasdfghdasfhsdfa
o bir şey mi ilk çıktığında aldım lansmana özel 2 bin tl idi 162 tl 2 yıl garanti yükselttimAlıntıyı görüntüle
kronik sorunu çok var özellikle ana operatör kulaklık sağ kulaklığınız oluyor , düzenli olarak kullandım 1 yıl ve operatör kulaklığınız yani en çok kullandığınız kulaklığınız frekans ve ms gecikmeleri yaşıyorsunuz garantisi bitmeden iyice kendi kendine bozulmasını bekleyip 1 e 1 değişim isticem misal , suya dayanıklılığı en yüksek cihaz sağlamlığıda keza öyle , kulaklığın deri ped yerine plastik kullanmaları uzun ömürlü yapıyor 900 tl alıp 3 yıl garanti yükseltip alırsanız bedava kısacaKronik muhabbetini ilk defa duydum ama ty çark vardı 1700e 400 kupon kullanarak 1300e almıştım ben, bu fiyata bu zamanda beleş
3 kere servise göndermeden misliyle değişim yapmak zorunda değil teknik servis haberiniz olsun hocam.o bir şey mi ilk çıktığında aldım lansmana özel 2 bin tl idi 162 tl 2 yıl garanti yükselttim Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kronik sorunu çok var özellikle ana operatör kulaklık sağ kulaklığınız oluyor , düzenli olarak kullandım 1 yıl ve operatör kulaklığınız yani en çok kullandığınız kulaklığınız frekans ve ms gecikmeleri yaşıyorsunuz garantisi bitmeden iyice kendi kendine bozulmasını bekleyip 1 e 1 değişim isticem misal
bu kulaklığın en yakın rakipleri nothing cmf buds 2 ve xiaomi buds 5 , 6 pro , bunu hesaba katınca kimisinin çeyrek fiyatından ucuz , kimisinin yarısı fiyatı , nothing cmf buds 2 de kullanıyorum ama arayüzü ne kadar iyi olsada anc de ht 08 in seviyesine yakın değil malesef alcaksanız plus ve pro modeli alın , optimizasyon da ht 08 den kat ve kat iyi şu anlık 1 yıl geçtiğinde ekleme yaparım bakalım ne olacak , enes özen gibi youtube kanalı açsam aldığım kulaklıkların parası çıkar 8 tane yatıyor evdeyok hocam çözemediler, eski melobudslar da sıkıntılıydı. Sesine anc sine lafım yok on numara ürün ama kronik arızalı ürün. Yorumlara bakarsan sesten şikayet eden yok herkes aynı kronik problemleri yaşamış, ürün problemli maalesef. Ama bu fiyata yine de denenir. Gri de düşse belki tekrar alırdım![]()
kral nerde yazıyor o kural ona göre şimdiden 3 kere göndereyim3 kere servise göndermeden misliyle değişim yapmak zorunda değil teknik servis haberiniz olsun hocam.
Amazon koşulsuz 30 güne kadar iade sağlıyor diye biliyorum emin misiniz hocam?Alıntıyı görüntüle
kulaklıklarda durum değişik iadesi bozuk olmadığı takdirde olmuyor gibiAmazon koşulsuz 30 güne kadar iade sağlıyor diye biliyorum emin misiniz hocam?
madde 56 3. madde de, 2 kere yazıyormuş ama hocam genelde teknik servisler tamir edip göndermeye çalışıyorlar 3 üncü gönderdiğinizde kesin değişim veya para iade hakkınız var.bu kulaklığın en yakın rakipleri nothing cmf buds 2 ve xiaomi buds 5 , 6 pro , bunu hesaba katınca kimisinin çeyrek fiyatından ucuz , kimisinin yarısı fiyatı , nothing cmf buds 2 de kullanıyorum ama arayüzü ne kadar iyi olsada anc de ht 08 in seviyesine yakın değil malesef alcaksanız plus ve pro modeli alın , optimizasyon da ht 08 den kat ve kat iyi şu anlık 1 yıl geçtiğinde ekleme yaparım bakalım ne olacak , enes özen gibi youtube kanalı açsam aldığım kulaklıkların parası çıkar 8 tane yatıyor evde
Alıntıyı görüntüle
kral nerde yazıyor o kural ona göre şimdiden 3 kere göndereyim
valla para iadesi olabilirde saat ide isterler diye muhtemelen para iade almam gibi teşekkür ettim bu arada bilgilendirdiğin içinmadde 56 3. madde de, 2 kere yazıyormuş ama hocam genelde teknik servisler tamir edip göndermeye çalışıyorlar 3 üncü gönderdiğinizde değişim veya para iade hakkınız var.
Bir adet çektik yedeğe adamsın![]()
Qcy HT08 MeloBuds Pro Hi-Res LDAC Adaptif ANC 6 mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
HT08 MeloBuds Pro Hi-Res LDAC Adaptif ANC 6 mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com