İşlemci, veya ram , en kötü PSU kaynaklı sorun. Veya anakart doğrudan soket arızalıa520 anakartta cpu led yanıyo işlemcisi 5600g anakartın soketinde sorun yok tamir vs görmemiş yeni almış ztn sizce alınırmıve sormam gereken bir şey varmı 1400tl anakart
4 aet ışık var sadece cpuolanyanıyor fotoğraf varıİşlemci, veya ram , en kötü PSU kaynaklı sorun. Veya anakart doğrudan soket arızalı
bilmem aldıgında sorun yoktu birden olmuşyazdıgı açıklama bu: merhaba arkadaşlar anakart çalışıyordu birden ne olduysa CPU LED ışığı yandi fan vs dönüyor ama ekran ışık gelmiyor yeni aldım tamie bilmedim için ugrasmadimNeden iade denememiş
şuanlık almayı düşünüyom ama alıp hemen test edemem daha ram ile işlemci alıcamo yüzden banada sorun işlemcisind de gibi geldiaynı sorunu yaşıyorum herşeyi 0 olan sistemimde cpu ışığı yanıyor ve argb görmüyor anakart 3 kere servise gitti arıza yok diyip geri gönderdiler işlemcimdemi sorun var başka birşeydemi bilmiyorum ama uzun testler sonucu en ufak performans farkı yok her şey stabil o yüzden çekinmenize gerek yok
hocam bende ilk öyle düşünmüştüm ama hem soketleri hem kabloları elli kere kontrol ettim sorun yok. işlemciyi 2 gün teste aldım ne performansta ne ısıda sorun yaşatmadı vallaha ben şahsi olarak cihazımın arızası ne çok merak ediyorum ama bende bi kayıp yok endişelenmenizede gerek yok ucuzsa alın4 aet ışık var sadece cpuolanyanıyor fotoğraf varı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmem aldıgında sorun yoktu birden olmuşyazdıgı açıklama bu: merhaba arkadaşlar anakart çalışıyordu birden ne olduysa CPU LED ışığı yandi fan vs dönüyor ama ekran ışık gelmiyor yeni aldım tamie bilmedim için ugrasmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuanlık almayı düşünüyom ama alıp hemen test edemem daha ram ile işlemci alıcamo yüzden banada sorun işlemcisind de gibi geldi
Sizde ışık yanmasına rağmen o zmn görüntü geliyo değilmihocam bende ilk öyle düşünmüştüm ama hem soketleri hem kabloları elli kere kontrol ettim sorun yok. işlemciyi 2 gün teste aldım ne performansta ne ısıda sorun yaşatmadı vallaha ben şahsi olarak cihazımın arızası ne çok merak ediyorum ama bende bi kayıp yok endişelenmenizede gerek yok ucuzsa alın
geliyor evet dediğim gibi sistem tamamen stabil sadece cpu ışığım yanıyorSizde ışık yanmasına rağmen o zmn görüntü geliyo değilmi
Aklıma o da geldi ama pek anlamadığım bir şey oldugundan sormadım yarın sorucam teşekkürler peki bios güncel degilse sorun odur o zmn eğer işlemciyi yeni takmadıysa tabihocam şöyle bir durum var bu A520 anakartlar piyasaya çıktığında(Ağustos 2020) Ryzen 5000 serisi henüz yoktu(çıkış tarihi nisan2021) eğer bios sürümü eski ise bir bios güncellemesi ile çözülebilir.
Kasa degiştirdikden sonra olmuş bios güncellememiş ama öncedende 5600g ile kullanıyomyuş onada forumda bios ram felan yazmış oda anlamadığı için bulaşmamış yeni anakart almışhocam şöyle bir durum var bu A520 anakartlar piyasaya çıktığında(Ağustos 2020) Ryzen 5000 serisi henüz yoktu(çıkış tarihi nisan2021) eğer bios sürümü eski ise bir bios güncellemesi ile çözülebilir.