Alienware AW2725D ayarları nasıl yapılır

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
40
Monıtoru aldım ama bırcok ayarı var kullanan bırı varsa yardımcı olabılır mı aklımdakı soruları da gıderır açıkçası.

Kral inan yapman gereken öyle ekstra bir ayar yok preset ayarlarından oynadığın oyuna göre hazır ayarlar var hdr ayarınıda kendin seçiyosun film izlemek için movie hdr oyunlar için game hdr vesayre var şahsen ben aldığım gibi kullanıyorum

Kral inan yapman gereken öyle ekstra bir ayar yok preset ayarlarından oynadığın oyuna göre hazır ayarlar var hdr ayarınıda kendin seçiyosun film izlemek için movie hdr oyunlar için game hdr vesayre var şahsen ben aldığım gibi kullanıyorum
hocam yazılım olayı falan varmı ?

hocam yazılım olayı falan varmı ?
bazı monitörlerin yazılımı oluyor ama pek bi olayı yok. sadece arkadaki tuş yerine mouse ile ayarlıyorsun renklerini parlaklıklarını vs. o kadar
monitör modelini yazıp driver diye arat markanın sitesine atar orda varsa çıkar program linki.

bazı monitörlerin yazılımı oluyor ama pek bi olayı yok. sadece arkadaki tuş yerine mouse ile ayarlıyorsun renklerini parlaklıklarını vs. o kadar
monitör modelini yazıp driver diye arat markanın sitesine atar orda varsa çıkar program linki.
eyw hocam

ek olarak bu tarz garip isimli ayar görebilirsin çoğu kişisel ayarlardır yani başkasının ayarı sana uymayabilir. tek tek ne işe yaradıklarına bak tarayıcıdan ona göre ayarla.
1772665373838.webp

Geri