hocam yazılım olayı falan varmı ?Kral inan yapman gereken öyle ekstra bir ayar yok preset ayarlarından oynadığın oyuna göre hazır ayarlar var hdr ayarınıda kendin seçiyosun film izlemek için movie hdr oyunlar için game hdr vesayre var şahsen ben aldığım gibi kullanıyorum
bazı monitörlerin yazılımı oluyor ama pek bi olayı yok. sadece arkadaki tuş yerine mouse ile ayarlıyorsun renklerini parlaklıklarını vs. o kadarhocam yazılım olayı falan varmı ?
eyw hocambazı monitörlerin yazılımı oluyor ama pek bi olayı yok. sadece arkadaki tuş yerine mouse ile ayarlıyorsun renklerini parlaklıklarını vs. o kadar
monitör modelini yazıp driver diye arat markanın sitesine atar orda varsa çıkar program linki.
hocam ekran kartınız nedir sizce 2k için 5060ti 16gb kafimidir ?ek olarak bu tarz garip isimli ayar görebilirsin çoğu kişisel ayarlardır yani başkasının ayarı sana uymayabilir. tek tek ne işe yaradıklarına bak tarayıcıdan ona göre ayarla.
Alıntıyı görüntüle
rx6600 kullanıyorum. 5060ti 16gb da fiyatı kötü olsada 2k da iyidir.hocam ekran kartınız nedir sizce 2k için 5060ti 16gb kafimidir ?
hazır sistem içinde 20k civarı paraya geldi banarx6600 kullanıyorum. 5060ti 16gb da fiyatı kötü olsada 2k da iyidir.
güzel fiyathazır sistem içinde 20k civarı paraya geldi bana