Öneri 3050ti 3060 4050flan laptop arıyorum!

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Bütçe
25000
arkadaşlar satanlar varsa ozelden ulasabilir param guvende ıle alacağım kutahya elden de olur butce 25e kadar yolu var cok hosuma gıderse 30 cıkarım bi ihtımal.. lenovo acer ve asus oncelıgım bı ara ideapad gaming vardı bende 3050ti ryzen 7 5700h mı ne ona benzer seyler varsa onada okeyim ıkı uc edıt ve bır kac guzel oyun oynatsa yeter.. suan elımde huawei matebook d15 var yetmıyor. icerık tuketmek ıcın mukemmel de aa oyunlarda sorun yasatıyor. dahılı ekran kartı yetmıyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar satanlar var ozelden ulasabilir param guvende ıle alacağım kutahya elden de olur butce 40a kadar yolu var cok hosuma gıderse 45 cıkarım bi ihtımal.. lenovo acer ve asus oncelıgım bı ara ideapad gaming vardı bende 3050ti ryzen 7 5700h mı ne ona benzer seyler varsa onada okeyim ıkı uc edıt ve bır kac guzel oyun oynatsa yeter.. suan elımde huawei matebook d15 var yetmıyor. icerık tuketmek ıcın mukemmel de aa oyunlarda sorun yasatıyor. dahılı ekran kartı yetmıyor.
hocam nakit alma şansın var mı

alırız hocam da ıkıncı eller daha makul dıye dedıydım uygunsa alırım

hocam bu üründen var. 1.5 yıl garantisi devam ediyor herhangi bir sorunu olmadı bebek gibi bakıldı. Maalesef borç yükünden dolayı satılık

Yanında mouse hediyesiyle ->HyperX Pulsefire Haste 2 Core (piyasa fiyatı 3 bin tl )

45 bin tl fiyatı. Pazarlığada bir miktar açık. Fiyat epey uygun

arkadaşlar satanlar var ozelden ulasabilir param guvende ıle alacağım kutahya elden de olur butce 40a kadar yolu var cok hosuma gıderse 45 cıkarım bi ihtımal.. lenovo acer ve asus oncelıgım bı ara ideapad gaming vardı bende 3050ti ryzen 7 5700h mı ne ona benzer seyler varsa onada okeyim ıkı uc edıt ve bır kac guzel oyun oynatsa yeter.. suan elımde huawei matebook d15 var yetmıyor. icerık tuketmek ıcın mukemmel de aa oyunlarda sorun yasatıyor. dahılı ekran kartı yetmıyor.
hocam bende var 5050 12400h var 16 gb ram ddr5 ram 1tb depolama var 5 aydır filandır kullanıyorum excalibur ama 52 k ya bırakırım

45 e geçen sıfır 5060 lı laptop vardı 9 ay taksitli troll konu mu diye düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
hocam bende var 5050 12400h var 16 gb ram ddr5 ram 1tb depolama var 5 aydır filandır kullanıyorum excalibur ama 52 k ya bırakırım
casper katıyen almam kanka benı yatırıp opseler almam :D

Hocam bakar mısın
cok manyak rakamlar kral ya bana boyle 15 25 bandında lazım baslıgı duzenleyeyım dur. Lojmanlı işlerde calıstıgım ıcın pek ultraya kaçamam başına bısey gelir flan.

yok hocam ya alırda 1 sene önce idi o fiyat performans (beni dövme abi kb)

al geç. 4050 140w ve 16gb ram var. 29a iyi koymuş, iban ile anlaşırsan 28e satar çünkü GET 1000tl komisyon alıyor üründen. Hatta pazarlıkla iban ile 28den 27e falan düşürebilirsin.
biliyom bu işletmeyide şeyde inegol çarşıda bende bursada yaşıyorum da zamanında bende ordan alacaktım nasip olmadı nakit alırsanız güzel indirim yapıyorlar. (bir ara ekipman aldım)

Geri