Yeni işlemci soğutucu sonrası mavi ekran

veyt

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Günaydın,

Aklıma takılan bir sıkıntı var. Yeni işlemci soğutucu aldım. Takarken biraz zorlandım çünkü ilk defa takıyordum. Neyse ilk başta bilgisayar boot etmedi. Ram sök tak bir şekilde masaüstüne attım kendimi. Bu işlemleri yaparken kasa masada yatıktı. Açıkken kaldırmaya çalıştım. Tam dik konuma geldiği an mavi ekran verdi. Şu an minidump paylaşamıyorum. Olay görüntüleyicisine baktığımda Kernel Power 41 hatası vardı. Yani beklenmedik bir şekilde yeniden başladı gibi bilgiler vardı. Tekrar açıldığında sıkıntı yaşamadım.

Sorum şu ileride sıkıntı yaşar mıyım?

hocam genelde islemciye asiri baski uygulanmasi sonucu bahsettiginiz seyler olur. buna cengelli sogutucularda karsilasiliyor. vidalari asiri derecede zorlayip dondurmus olabilir misiniz? donmeyi biraktiktan sonra hafif cevirmeyi denemek yeterli.
Azıcık boşluk bırakırım o zaman akşam. Blok oynamazsa devam ederim.

Azıcık boşluk bırakırım o zaman akşam. Blok oynamazsa devam ederim.
amdnin wraith prism sogutucusunu takarken baskidan dolayi ram slotlarindan birini gormemisti pc. islemciyi yerinden cikarmadan problemi cozememistim.

sizde bence islemciyi sokmeye gerek yok. sadece ceyrek/yarim tur kadar gevsetin, sonra cevirin donmeyi birakinca hafif ittirip birakin. maksat son dondurmede daha fazla donmedigini teyit etmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri