🔥İndirim Anker Zolo 20W GaN USB-C Şarj Cihazı 199TL

33W olanı aldım. Birkaç ayda bozuldu. Ankerin Sanal İletişim adında çok kötü bir teknik servisi var. Servise iki defa gönderdim. Hiçbirşey yapmadan olduğu gibi geri gönderiyorlar.

20W şarj aletinin de 1 yıldızlı yorumları iç açıcı değil.
1000021186.webp

33W olanı aldım. Birkaç ayda bozuldu. Ankerin Sanal İletişim adında çok kötü bir teknik servisi var. Servise iki defa gönderdim. Hiçbirşey yapmadan olduğu gibi geri gönderiyorlar.

Alıntıyı görüntüle
393 değerlendirme içerisinde 11 tane 1 yıldızlı yorum var,Neye göre kötü dediğini anlayamadım şuan
tek diyebileceğim alet ısınıyor alacaklar ona göre alsın

Alıntıyı görüntüle
Hocam haklısınız kötü bir teknik servisi var Ankerin ama ürünlerinin kalitesi güzel şahsen ben beğeniyorum. Her ürünün olumsuz yorumları var hiçbir ürün almamız gerek bu mantıkla bakarsak, 2 kere göndermişiniz tamir etmemişler. Birdaha gönderirseniz değişim veya para iadesi yapmak zorunda teknik servis haberiniz olsun.

393 değerlendirme içerisinde 11 tane 1 yıldızlı yorum var,Neye göre kötü dediğini anlayamadım şuan
tek diyebileceğim alet ısınıyor alacaklar ona göre alsın
Anker şarj aletlerinin kısa sürede bozulduğuna dair birçok şikayet var. Bendeki de bozuldu. Ankerin Sanal iltişim denen işe yaramaz bir teknik servisi var.

ankeri bilmiyorum fakat spiegen tavsiye ederim

Yani hocam 2bin tane adamda 5 yıldız vermiş ürüne bende anker 45watt sarj cihazını kullanıyorum 2 yıldır. Herhangi bir sorun yaşamadım. Alın burda spige'nin daha fazla olumsuz yorumu var. Bu ürünün kötü olduğunu anlamına geliyorsa kötü olmayan ürün yok gibi bir şey demek oluyor sizin düşüncenize göre.

Hocam haklısınız kötü bir teknik servisi var Ankerin ama ürünlerinin kalitesi güzel şahsen ben beğeniyorum. Her ürünün olumsuz yorumları var hiçbir ürün almamız gerek bu mantıkla bakarsak, 2 kere göndermişiniz tamir etmemişler. Birdaha gönderirseniz değişim veya para iadesi yapmak zorunda teknik servis haberiniz olsun.
Malzeme kalitesi ve devresi iyi görünüyor ama kısa sürede bozuluyor.
Yorumlarda onca insan kısa sürede bozuluyor diyorsa mantıken bir kuşkulanmak gerek dimi?

Sanal iletişimden yana hiçbir şekilde sonuç alamadım. Sağolsun Hepsiburada telafi olarak Voltme marka 45W şarj aleti gönderdi.

Yani hocam 2bin tane adamda 5 yıldız vermiş ürüne bende anker 45watt sarj cihazını kullanıyorum 2 yıldır. Herhangi bir sorun yaşamadım. Alın burda spige'nin daha fazla olumsuz yorumu var. Bu ürünün kötü olduğunu anlamına geliyorsa kötü olmayan ürün yok gibi bir şey demek oluyor sizin düşüncenize göre.
o siyah olan sarjini bende 2 yildir kullaniyorum tas gibi 45w benimki de anker. ucuz etin yahnisi yenmiyor demekki ben benimkini indirimden cok uyguna almistim.

ortalmaya bakmak daha doğru bence 4.7 4.8 ürünlere kötü demek doğru olmaz

Dikkat edin. Size de bu şarj aletlerini önerdiğiniz için aynı tarifeyi uygulayabilirler. 😄
1000021089.webp

2 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım öneririm.

Geri