7700 TL hiç kullanılmamış ipad 9. nesil 64GB tablet alınır mı

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,038
sadece tablet kutu adaptör şarj aleti vs. yok satıcı hiç kullanmadığını ilk gün nasıl aldıysa öyle olduğunu söylüyor sizce 7700 TL alınır mı film dizi izlemek için arıyordum bir tane

haberin olsun ben böyle tongaları çok duydum hepsi bayan kullanıcı hepsinde kılıf var hepsi hemşire doktor avukat vs iyi yerlerde hepsi cüzdanım güvende vs ile falan dolandırıyolar eğer elden alacaksan iyi gibi ama dikkatli ol
dolaptan aldım kanka aksi bir durum olursa iade hakkım var zaten

sadece tablet kutu adaptör şarj aleti vs. yok satıcı hiç kullanmadığını ilk gün nasıl aldıysa öyle olduğunu söylüyor sizce 7700 TL alınır mı film dizi izlemek için arıyordum bir tane

5 yıllık tablet. 3 GB RAM ve 64 GB depolama artık iOS için yetersiz. Pili pek dayanmaz. Orijinal pilin üretimi duralı çok oldu. Muadil pil ile değiştirseniz 6 ay gider. Type-C yok. 4:3 tüplü TV oranında ekran. Ben olsam almazdım.

5 yıllık tablet. 3 GB RAM ve 64 GB depolama artık iOS için yetersiz. Pili pek dayanmaz. Orijinal pilin üretimi duralı çok oldu. Muadil pil ile değiştirseniz 6 ay gider. Type-C yok. 4:3 tüplü TV oranında ekran. Ben olsam almazdım.
min ne almalıyım ipad istiyorum sadece

min ne almalıyım ipad istiyorum sadece

iPad A16 11. Nesilden aşağı düşmezseniz uzun vadede kârlı olur.

Bir çılgınlık yapıp "64 GB bana yeter" derseniz diye baştan belirteyim: iPad OS 25-30 GB yer kaplıyor. 64 GB hafızadan geriye 35-40 GB alan kalıyor. Bu alan çoğuna yetmediği için hafızayı tamamen dolduruyorlar. Depolamanın çoğunun dolu olması, depolama hücrelerini kimyasal olarak yıpratır ve bozar. Hâliyle depolama zamanla yavaşlıyor. Birçok eski cihaz sebepsiz donuyor gibi olur ya. Sorun muhtemelen depolamadır. Alacağınız tabletin en az 128 GB depolaması ve 6GB RAM'i olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,629
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri