Discord alternatifi site geliştime aşaması

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle , bir site yapıyoruz 2 arkadaş https://kcyt.com.tr Discord'a türkiyede bir alternatif olması için. Daha çok geliştimek için ne yapmalıyız ? Neler eklemeliyiz fikir belirtebilirseniz sevinirim.

Hocam arayüz basit olmalı 720p yayin olmali ve insanlar kendi sunucusunu açabilmeli bence bu 3ü çok önemli

Hocam arayüz basit olmalı 720p yayin olmali ve insanlar kendi sunucusunu açabilmeli bence bu 3ü çok önemli
kendi sunucusunu açabiliyor arayüz zaten çok zor değil kayıt yaptıysan , yayın işinide vds yükseltince yapacağım planlarımda var şuanda bir sonraki ay yapacağım yayın olayını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1772751900607.webp
1772751923888.webp

Hayırlısı olsun hocam. Arayüzü düz siyah tema olarak yaparsanız daha iyi olabilir . Onun dışında çok bir şeyi yok

yayın çok zahmetli ve masraflı iş. şuan hali hazırda olan discord alternatifleri bile bu özelliğe sahip değil.

Yayin özelliği olmassa çok kaliteli bir uygulama olması lazım kullanılması için. Discord çok kullanışlı

Hayırlısı olsun hocam. Arayüzü düz siyah tema olarak yaparsanız daha iyi olabilir . Onun dışında çok bir şeyi yok
Sağolasın hocam. Tema olayını kendiniz ayarlayabilecek şekilde geliştirmeyi planlıyorum bu ay içersinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yayın çok zahmetli ve masraflı iş. şuan hali hazırda olan discord alternatifleri bile bu özelliğe sahip değil.
evet baya güçlü bir sunucu gerekli ama mecburen yapmamız lazım kullanışlı olması için

Sağolasın hocam. Tema olayını kendiniz ayarlayabilecek şekilde geliştirmeyi planlıyorum bu ay içersinde.
Kolay gelsin hocam , kullanıcı olarak yorum yapabilriim update yaptığınızda

Kolay gelsin hocam , kullanıcı olarak yorum yapabilriim update yaptığınızda
Çok teşekkür ederim. En kısa sürede yapacağım inşallah. Şuanda her şey aktif kullanabilirsiniz dilerseniz . Bir de app çıkartmayı planlıyorum yakın bir zamanda .

Çok teşekkür ederim. En kısa sürede yapacağım inşallah. Şuanda her şey aktif kullanabilirsiniz dilerseniz . Bir de app çıkartmayı planlıyorum yakın bir zamanda .
Arkadaşlarıma söylerim hocam da discorddan şuan için geçiş zor gibi duruyor

Mesela insanları discordda tutan şey ekran paylaşımı ve arayüz alışkanlığı mıdır ? Yoksa başka şeyler var mı ?
Hocam yıllardır olan alışkanlık çok önemli . Marka bağımlıliği gibi düşünebilirsin . İstediğin her özellik var zaten yeni yeni discorddan oyun oynamayı getirdiler . Şarkı oyun oynadığın şeyler gözüküyor. Küçük küçük bir sürü özelliği var

Geri