Cs2 hangi bıçağı almalıyım ? Max 42k bütçe

1772763732727.webp

hocam ufak bir csfloatta yükleme denemesi yaptım. kartım reddedildi uyarısı aldım ve bildirimlere baktığımda bu yazmaktaydı. KYC dediği TC kimlik kartımı falan kontrol ettirip kayıtmı yapmam gerek? çünkü ben düz olarak hesabı açtım ekstradan fazla bişilere dokunmadım.

Alıntıyı görüntüle
hocam ufak bir csfloatta yükleme denemesi yaptım. kartım reddedildi uyarısı aldım ve bildirimlere baktığımda bu yazmaktaydı. KYC dediği TC kimlik kartımı falan kontrol ettirip kayıtmı yapmam gerek? çünkü ben düz olarak hesabı açtım ekstradan fazla bişilere dokunmadım.
Evet hocam profile kismina gidin kyc butonu olucaktir orda.Kimlikle dogrulaniyodu sanirim hatirlamiyorum onu yapmaniz lazim.

Evet hocam profile kismina gidin kyc butonu olucaktir orda.Kimlikle dogrulaniyodu sanirim hatirlamiyorum onu yapmaniz lazim.
Tamam hocam sağolun bi tekrar deneme yapayim kimlik doğrulaması yapıp. umarım bekletmeye almaz doğrulamanın kabul olması için.

1772764735993.webp

çok sağolun hocam. denemelik amaçlı bir tane glock skini satın aldım kimlik doğrulamasından sonra çalıştı. Artık bende csfloatı düzgünde kullanabileceğim. teşekkürler yardım için.

Alıntıyı görüntüle
çok sağolun hocam. denemelik amaçlı bir tane glock skini satın aldım kimlik doğrulamasından sonra çalıştı. Artık bende csfloatı düzgünde kullanabileceğim. teşekkürler yardım için.
Rica ederim ne demek iyi alisverisler dilerim.Skin sattiginizda para cs float bakiyenize 1 haftada yansiyor bilginiz olsun.1 hafta boyunca para beklemeniz gerekir.

Dostum yerinde olsam. Birini T birini CT.

Kelebek harici diğer bıçaklar ciddi söylüyorum bi süre sonra bayıyor
IMG_2581.webp
IMG_2582.webp

Rica ederim ne demek iyi alisverisler dilerim.Skin sattiginizda para cs float bakiyenize 1 haftada yansiyor bilginiz olsun.1 hafta boyunca para beklemeniz gerekir.
Teşekkürler bilgi için aklıma bulundurmuş olurum. tahminimce takas banı muhabbetinden kaynaklı 1 hafta beklemeye alıyordur.

Talon amrble fade factory new kullanıyordum sattım şimdi almayı düşündüklerim şunlar :
m9 bayonet - lore minimal wear
m9 bayonet - tiger tooth factory new
m9 bayonet marble fade factory new
Başka önerisi olan varmı bu fiyat bandında
Senin kararına kalmış tabi ama kelebek yada karambit daha mantıklı çünkü bayonet çok sade vuruş ve inceleme animasyonu yok o yüzden ben olsaydım bayonet almazdım

Son düzenleme:
Mantıklı salında ama battle scared tercih etmek istemiyorum.Factory new veya field tested.Piyasası olması için.
O zaman bayonet alma fn bak kanka site skinland ucuz şeyler var

BFK Vanilla öneririm çok şık bir bıçak her eldivene gidiyor metalik durumuda elde çok güzel duruyor.

o bütçemi aşiyor zannedersem

Teşekkürler bilgi için aklıma bulundurmuş olurum. tahminimce takas banı muhabbetinden kaynaklı 1 hafta beklemeye alıyordur.
Hocam şimdi farkettimde 30k ya huntsman gamma doppler emeraldda var.Huntsman çok değer kazanmasada ben seviyorum ve günün sonunda emerald yani.Bunu mu alsam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,545
Üyeler
190,236
Son üye
ssynexx
Geri