🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Bu parapuan hiçbir bokta geçmiyor beyler hepsiburada-n11-trendyol-amazon heryeri denedim tüm destek hatlarını gezdim kime sorsam geçmiyor diyor bir n11'de geçiyor orda'da şöyle bir saçmalık var görseli okuyun.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazaramada kart bilgilerini girdim yine çıkmadı nasıl çıktı sende ?
Puan harca uygulamasından migros, bim, a101 gibi hediye çekleri alabilirsiniz. Ben migros çekleri alıp kullandım. Steam kodu da alabilirsiniz ama onun komisyonu biraz fazla. Ayrıyeten bir sürü marka var.

Peki bu 25 bine 5 bin olayında 25 bini tek seferde mi harcamak gerekiyor, yoksa kampanya bitiş tarihine kadar toplamda 25k harcasak yeter mi?

Maazadan alınabilir diyor internetten alınca 5000 gelmiyor

Puan harca uygulamasından migros, bim, a101 gibi hediye çekleri alabilirsiniz. Ben migros çekleri alıp kullandım. Steam kodu da alabilirsiniz ama onun komisyonu biraz fazla. Ayrıyeten bir sürü marka var.
kral işlemci alıcam onun için çıkarttırdım kartı 5k indiririm diye hiçbiryerde geçmiyor benim için çöp oldu GG

Maazadan alınabilir diyor internetten alınca 5000 gelmiyor
Geliyor daha dün iphone 16 aldım sanal kart ile kampanyaya katılıp direk 5000K yattı hesaba

kral işlemci alıcam onun için çıkarttırdım kartı 5k indiririm diye hiçbiryerde geçmiyor benim için çöp oldu GG

Geliyor daha dün iphone 16 aldım sanal kart ile kampanyaya katılıp direk 5000K yattı hesaba
Başvuru yapsak limit ne çıkıyor

Bu parapuan hiçbir bokta geçmiyor beyler hepsiburada-n11-trendyol-amazon heryeri denedim tüm destek hatlarını gezdim kime sorsam geçmiyor diyor bir n11'de geçiyor orda'da şöyle bir saçmalık var görseli okuyun.

Alıntıyı görüntüle

Pazaramada kart bilgilerini girdim yine çıkmadı nasıl çıktı sende ?
P

Son düzenleme:
arkadaşlar 5000 TL'lik puanı kazanabilmemiz için her siteden alışveriş yapabiliyor muyuz, amazon ve epttavm'den alışveriş yapmayı düşünüyorum da?

Arkadaşlar detaylara çok erişemedim kartın yıllık ücreti nedir ? Puanlar anında yatıyor mu ya da direk yatıyor mu ? Güvenilir bir kart mı ?

Pazarama'da bu hafta kullandım. Puanlar hangi kartta gözüküyorsa,o kartın bilgilerini girmek gerekiyor.

Ben de ilk başta ana karta bağlı sanal kart bilgilerini girince puanla ödeme seçeneği hic gözükmemisti. Puanlarin gözüktüğü asıl kart bilgilerini girince gözüktü "puanla ödeme" seçeneği. Bir deneyin.
Hocam ne aldınız acaba ?

5 bin kampanyası kart gelmeden aktif olan oldu mu acaba sanal kart kullanmak istiyorum

benim kart onaylanır onaylanmaz aktif oldu, sanal kart oluşturdum, amazon'dan ekran kartı alacağım kupon yakalayabilirsem sipariş vereceğim.
Kampanyaya katılmak için mesaj mı attınız yoksa uygulamadan mı katıldınoz hocam, müşteri temsilcisi uygulamadan katılabilirsiniz diyordu ancak orda görünmüyor bu kampanya

Geri