çok pahalı
Eğer bütçeniz yeterse Anakartı B650 Aorus Elite yapabilirsiniz.2K'da hikayeli oynayacaksanız bu şekilde, FPS oyunları oynayacaksanız işlemciyi 7500X3D yaparak alın.
![]()
GG NOVA-5070 V2 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG NOVA-5070 V2 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
Fiyat olarak iyi gibi ya. Piyasaya göre iyi sanırım fiyatıdeğilmiş. alternatif bakayım dedim 1 haftada bu fiyatlar ne oldu aw
Attığım sistemin hem RAM'i hem SSD'si daha iyi. RAM'de o kadar fark yok ama SSD çok daha iyi.Fiyat olarak iyi gibi ya. Piyasaya göre iyi sanırım fiyatı
Pahalı geldi asus anakart istiyodumAttığım sistemin hem RAM'i hem SSD'si daha iyi. RAM'de o kadar fark yok ama SSD çok daha iyi.
geçen hafta 65k lara vardı benzer sistemler şimdi yok fiyat iyiFiyat olarak iyi gibi ya. Piyasaya göre iyi sanırım fiyatı
Buna bakabilirsiniz. B650M-R yapınca arada 10 bin TL oynuyor sizin sistemle. 2K hikayeli oynayacaksanız 7500F yeter de artar bile. RAM daha kötü ama arada 10 bin TL var az değil. Sistemdeki RAM'i satıp 2-3 bin ekleyip Patriot Viper Venom alırsınız. Sorun kalmaz.Pahalı geldi asus anakart istiyodum
Fps oyunu için 7500x3d tercih edicem.Buna bakabilirsiniz. B650M-R yapınca arada 10 bin TL oynuyor sizin sistemle. 2K hikayeli oynayacaksanız 7500F yeter de artar bile. RAM daha kötü ama arada 10 bin TL var az değil. Sistemdeki RAM'i satıp 2-3 bin ekleyip Patriot Viper Venom alırsınız. Sorun kalmaz.
Anladım o halde attığınızı alabilirsiniz. Fakat attığım sistemde 7500X3D yapınca 68 bin TL yapıyor. Arada 5 bin TL fark var. Attığımı alıp RAM'i ikinci elde 8 binden satıp 2-3 bin TL ekleyerek Patriot Viper Venom alabilirsiniz.Fps oyunu için 7500x3d tercih edicem