yok ben kaydırmalı kayış için dedim pek güven vermedi
Çok anlamadığım için soruyorum buna telefon filan bağlanabiliyor mu yani biri arayınca titreme gibi özelliklere sahip miDip fiyat, aldım bir tane. Akakçe / kendi sitesi
Havit M9068 Akıllı Saat – 2.01'' AMOLED, Metal Gövde, Bluetooth V5.4, IP68 Su Geçirmezlik
![]()
Havit M9068 Akıllı Saat 2.01” AMOLED, Metal Kasa, Bluetooth 5.4, IP68 Su Geçirmezlik - Fiyatı, Yorumları
M9068 Akıllı Saat 2.01” AMOLED, Metal Kasa, Bluetooth 5.4, IP68 Su Geçirmezlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Biri arayınca titrer, hatta saatten açıp konuşabilirsin bile. Şu videoyu izle.Çok anlamadığım için soruyorum buna telefon filan bağlanabiliyor mu yani biri arayınca titreme gibi özelliklere sahip mi
Ramazan'a özel 18.00-7.00 saatleri arasında her yerde geçerli diye biliyorum. Max. 200TL indirim yapıyor.Başka hangi uygulamalarda geçerli hocam bu cashback
saat 18.00 ve 07.00 arasında yapacağınız tüm alışverişlerde geçerli nerede olursa olsun , maksimum ödül miktarıda 200 liraBaşka hangi uygulamalarda geçerli hocam bu cashback