🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

mayınlarıda temizletti başımızdaki şeytan artık bide iranlılar gelecek üstüne amerikanın israilin kontrolündeki füzeler adanada sonumuz irandan kötü olacak gibi
Öyle olacak zaten şimdi elemanın teki çıkıp der ki, sen niye böyle olsun istiyorsun. Ulan ben böyle olsun mu diyorum gidişata bakarak olanı söylüyorum. En başta buna ben Müslümanın diyenlerin inanması lazım ki kur an ne dese tersini yapan bir toplumun iflahı mumkun mu?

Öyle olacak zaten şimdi elemanın teki çıkıp der ki, sen niye böyle olsun istiyorsun. Ulan ben böyle olsun mu diyorum gidişata bakarak olanı söylüyorum. En başta buna ben Müslümanın diyenlerin inanması lazım ki kur an ne dese tersini yapan bir toplumun iflahı mumkun mu?
her şeyin en kötüsüde o zaten gerçekler kanıtları ile önünde dururken inanmak istedikleri şeye inanıyolar yanarım yanarım en çok ta buna yanarım
insanlara gerçeği gösteremeden bu dünyadan göçüp gitmeye olan her şeyin farkında olan bizlere oluyor

Şu adamın konularını rica ediyorum yükseltmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri