Mindustry
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece Simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 150 TL.
Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 125 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 130 TL.
Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 237 TL.
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece Simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 150 TL.
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 125 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 130 TL.
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 237 TL.
Baseus Glimmer Series 100W 100 cm PD Type-C Şarj Kablosu Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Glimmer Series 100W 100 cm PD Type-C Şarj Kablosu Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Son düzenleme: