Wifi yayıcı-router tavsiyesi istiyorum

Reaksiyon skoru
4
Evde kullanım için wifi yayıcı tavsiyesi istiyorum.
Elimde bu urun var zaten ama kullanimla ilgili bi kac problem yasiyorum. Bunun disinda bir tavsiyeniz varmı. Wifi dagiticisi disinda routerda alabilirim. Fiyat performans birsey olursa guzel olur

Router farklı wifi extender farklı ihtiyacınıza göre seçim yapın bence bütçenizi bilmiyorum ama bunu tavsiye ederim
Bundan öncede me30 kullandım gayet memnunum
ortalama kaç metre aralıktan çalışır bu kral. ben bulamadım mesafesini birde kaç cihaz bağlanabiliyo

ortalama kaç metre aralıktan çalışır bu kral. ben bulamadım mesafesini birde kaç cihaz bağlanabiliyo
2 oda mesafaden full çekiyor 4 anten amacı menzil arttırma değil fazla cihaz bağlandığında diğer antenler yükü paylaşıyor ..

Bende xiaomi kullanıyordum ama çekim mesafesi baya kötüydü diğer odalarda çekmiyordu ve bağladığım priz çok uzak olmamasına rağmen uzak gözüküp kopma oluyordu.
Geçen hafta Tp-Link aldım xiaomi ye göre mesafesi baya fazla. Şimdilik sorun yaşamadım evin her tarafında rahatça çekiyor. Sadece telefonla bağlanıp sosyal medya takılacaksan sorun olmaz ama oyun oynarsan yeteceğini sanmam.

Bütçen bu paralardaysa tavsiye ederim ama daha fazlaysa daha iyisini alsan iyi olur.

Bende xiaomi kullanıyordum ama çekim mesafesi baya kötüydü diğer odalarda çekmiyordu ve bağladığım priz çok uzak olmamasına rağmen uzak gözüküp kopma oluyordu.
Geçen hafta Tp-Link aldım xiaomi ye göre mesafesi baya fazla. Şimdilik sorun yaşamadım evin her tarafında rahatça çekiyor. Sadece telefonla bağlanıp sosyal medya takılacaksan sorun olmaz ama oyun oynarsan yeteceğini sanmam.

Bütçen bu paralardaysa tavsiye ederim ama daha fazlaysa daha iyisini alsan iyi olur.

öncelikle teşekkür ederim. fazla cihaz bağlanıcak birde kardeşim mobil oyun sevdalısı tahminimce uygun olmuycak benim için

muhtemelen tavsiye ettiğiniz ürünü alacağım teşekkür ederim :)
Dediğim gibi birkaç yıl me30 kullandım sorunsuzdu linkini attığım 50g de şu an kullanıyorum çekimi filan baya iyi hatta access point modda kullanıyorum kablo ile modeme bağladım modemin yanında tüm evde çekiyor çekimi kullandığım modemden iyi ve tüm kablosuz cihazlar buna bağlı modeme fazla yük binmemiş oluyor , son olarak tp link yan markası mercusys fiyatları daha uggun kalite yönünden iyidir sizin kullandığınız modeli bir akraba kullanıyordu sorun yaşıyordu o da me30 almıştık şu an memnun baya

Evde kullanım için wifi yayıcı tavsiyesi istiyorum.
Elimde bu urun var zaten ama kullanimla ilgili bi kac problem yasiyorum. Bunun disinda bir tavsiyeniz varmı. Wifi dagiticisi disinda routerda alabilirim. Fiyat performans birsey olursa guzel olur

Geri