ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,610
ipad air de ayrı kötü bu haliyle satarsa hiç şaşırmam artıkAslında öyle gibi, sadece yazılımı farklı, bu şey gibi, Apple istese iPad'e macOS koyamaz mı? Koyabilir, iPhone'da kullandığı işlemciyi alıp farklı bir formda aynı mantıkla... Buradaki klavye kısmının aynısını Apple ipad için satıyor, ekranı desen kalite olarak aynı iPad 11, aynı klavye, klavyeli ipad gibi ama işletim sistemi ve form gereği masaüstü.
Nedense tasarımı bana çok kaba göründü, gerçekte görmedim amağazaya gelince bakarım ama m4 macbook air gibi klas veya premium değil sanki. Çocukça, bunu bir yerde demiştim bana kızmışlardı yabancı bir forumda.
Fiyatı 25'e yaklaşsa ki o zaman 568 dolar yapıyor (abd'dekilerin neden ucuz dediği şimdi daha iyi anlaşılıyor, alım gücü çok farklı bir şey, oradaki 50 dolar ile buradaki 50 dolar aynı olmuyor bir de).... Bilemiyorum, biraz hevesliydim çünkü eski 2017 Macbook'lar gibi olur zannetmiştim:
![]()
MacBook (Retina, 12 inç, 2017) - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR)
support.apple.com
Güç değil, konfor ve hissiyat olarak...
Ama Apple öğrencilere yönelik pazarlanacak bir oyuncak yaptı sanki... Sanki iPad 11'in bazı deliklerinin fasulyeden olması gibi.