nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 611
anlaki, neden James Donkey ssd alınmayacağına dair bir kanıt oldu herhalde buOlmadı hocam yoruldum canım çıktı bilgisayarı sök tak aaa![]()
anlaki, neden James Donkey ssd alınmayacağına dair bir kanıt oldu herhalde buOlmadı hocam yoruldum canım çıktı bilgisayarı sök tak aaa![]()
anlaki, neden James Donkey ssd alınmayacağına dair bir kanıt oldu herhalde bu
yaw değiştir şu ssdyi vallaha ben sinir oldum gelip sökecem şimdiLan o kadar sıkı yapmışlar ki bunuAlıntıyı görüntüle
Burda ben kaybolurum kabloyu bir saatir arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4gün önce arkadaşlarım geldi Oo adamda bilgisayar var felan dediler gözleri mi kaldı noldu dünden beri açılmıyor birazdan hepsine yol vericem
Çekiyom çekiyom çıkmıyor meğer vidalamışlar .... SSD tanesi 1.5k yaayaw değiştir şu ssdyi vallaha ben sinir oldum gelip sökecem şimdi
gerçi şuanda çok pahalılar
Etrafta bilgisayarcı yok en yakındaki yakın olmayan bi yerdessd yi çıkart bi bilgisayarcıya götür bi baksınlar sağlığına windows bozulduysa içinde o da problem yaratabilir en kötü windows çöktüyse windows attırırsın içine oldu bitti çözüldü
mecbur yapıcan götürceksin bir yerlereÇekiyom çekiyom çıkmıyor meğer vidalamışlar .... SSD tanesi 1.5k yaa
ARKADAŞLAR KULLANMADIĞINIZ VEYA KÖŞEDE BEKLETTİGİNİZ Bİ SSD HDD FELAN VARSA SEVAP İŞLEMEKTEN ÇEKİNMEYİP BANA GÖNDERE BİLİR ADRESİMİ POSTA KODUNU FELAN GÖNDERİM KARGO ÜCRETİNİDE ÖDERİM VARSA KIYIDA KÖŞEDE
Etrafta bilgisayarcı yok en yakındaki yakın olmayan bi yerde
bakmam lazım eski bilgisayarımda olması lazımdı da açılana kadar ömrüm biterÇekiyom çekiyom çıkmıyor meğer vidalamışlar .... SSD tanesi 1.5k yaa
ARKADAŞLAR KULLANMADIĞINIZ VEYA KÖŞEDE BEKLETTİGİNİZ Bİ SSD HDD FELAN VARSA SEVAP İŞLEMEKTEN ÇEKİNMEYİP BANA GÖNDERE BİLİR ADRESİMİ POSTA KODUNU FELAN GÖNDERİM KARGO ÜCRETİNİDE ÖDERİM VARSA KIYIDA KÖŞEDE
Etrafta bilgisayarcı yok en yakındaki yakın olmayan bi yerde
Eyw dostum bu iyiliğin unutulmıycak şövalyebakmam lazım eski bilgisayarımda olması lazımdı da açılana kadar ömrüm biter
mecbur yapıcan götürceksin bir yerlere
yarın gider bakarım neredesiniz bu arada (yaşım tutmayabilir 16 yımEyw dostum bu iyiliğin unutulmıycak şövalye
![]()
Hocam o tozdan dolayı resime bakarken ciğerlerim çalışmayı durdurdu yani error404 verdi. Fatal error ya da not found vermeden önce temizleyin o tozu o ne ? 100 yıllık toz var.NapıyımAlıntıyı görüntüle
Hocam böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum Şuan
Hocam Antalya’da yaşıyorum bulabildiniz mi yani bozuk bi şekilde satacam yoksayarın gider bakarım neredesiniz bu arada (yaşım tutmayabilir 16 yım)
unuttumHocam Antalya’da yaşıyorum bulabildiniz mi yani bozuk bi şekilde satacam yoksa
Alan olursa tabi