Xiaomi focus pen pro satışta

Evet onun çalışmaması kötü oldu ama bir hesapta birden fazla alınabiliyor. Kod gelirse tekrardan almaya deneriz. Xiaomiyi takip edince 100 TL düşüyor.
Hocam bil kazan bildirimden 250₺ geldi, xiaomi takipten çıkıp tekrar takip ettim 100₺ verdi. 2950ye getirdim kalemi koş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi 100₺ seçip, sonra alttan indirim kodu girme yerine girdim kodu. İkisini aynı anda uyguladı sanırım 🧐

Hocam trendyolda iki satıcı var 3200 civarına Xiaomi Focus Pen, pro değil ve hala pahalı ama stoga ne zaman gelecekleri belli değil ve sarı siteye göre gayett uygun

Hocam soru kısmında da dediğiniz gibi inatla focus pen diye belirtip focus pen pro yollamışlar. Bence focus pen olsaydı kendi sitesinde de stoğa girerdi ama sadece focus pen pro stokta. Karışık işler ya. Şuan aldığım fiyattan normal versiyonu da gelse çok mutlu olurum çünkü 2 hafta önceye kadar 3500 liraya sahibinden almayı düşünüyordum, ipad 17,5k olduğu için 14+3.5k pad 7 almış olmak biraz mantıklı geliyodu bana. Tabi sonra 4000 liraya çıktı orada. 2 hafta önce falan xiaomi tanıtım gününü duyunca pad 8 ile illaki kalem gelir diye vazgeçmiştim.

Son düzenleme:
Hocam bil kazan bildirimden 250₺ geldi, xiaomi takipten çıkıp tekrar takip ettim 100₺ verdi. 2950ye getirdim kalemi koş

Xiaomi 100₺ seçip, sonra alttan indirim kodu girme yerine girdim kodu. İkisini aynı anda uyguladı sanırım 🧐

Hocam soru kısmında da dediğiniz gibi inatla focus pen diye belirtip focus pen pro yollamışlar. Bence focus pen olsaydı kendi sitesinde de stoğa girerdi ama sadece focus pen pro stokta. Karışık işler ya. Şuan aldığım fiyattan normal versiyonu da gelse çok mutlu olurum çünkü 2 hafta önceye kadar 3500 liraya sahibinden almayı düşünüyordum, ipad 17,5k olduğu için 14+3.5k pad 7 almış olmak biraz mantıklı geliyodu bana.
Bil kazanı bulamadım hocam :D

Sadece bildirimden tıklayarak giriliyormuş hocam sanırım. Dünden beri trendyol bildirimlerinin sesi açık bekliyodum

Son mesajda kod paylaşılmış

Hocam soru kısmında da dediğiniz gibi inatla focus pen diye belirtip focus pen pro yollamışlar. Bence focus pen olsaydı kendi sitesinde de stoğa girerdi ama sadece focus pen pro stokta. Karışık işler ya. Şuan aldığım fiyattan normal versiyonu da gelse çok mutlu olurum çünkü 2 hafta önceye kadar 3500 liraya sahibinden almayı düşünüyordum, ipad 17,5k olduğu için 14+3.5k pad 7 almış olmak biraz mantıklı geliyodu bana. Tabi sonra 4000 liraya çıktı orada. 2 hafta önce falan xiaomi tanıtım gününü duyunca pad 8 ile illaki kalem gelir diye vazgeçmiştim.
focus pen diyorlar ama focus pen pro mu geliyor

trendyol kodu var mı hocam şuan bildiğiniz almayı düşünüyorum da. bil kazana nereden bakıyoruz ve ne zaman geleceği belli mi

abi benim anlamadigim xiaominin kendi sitesinde focus pen pronun altinda kargolanma 7 mart 2026 da baslayacak yaziyor ondan sonra asagi inince de ayri satilmaz yaziyor simdi bu 7 martta kargolanacak olan pad 8 i alan bireyin lansmana ozel alacagi mi yoksa tekli olarak satin alan kisinin alacagi mi ben anlamadim geceden beri bekliyom halen ayni gozukuyor eger lansmana ozelse trendyoldakini alacagim ama bu seferde pro deilde normal model gelir diye kaygim oluyor

selamlar pad mini kullanıyorum focus pen mi almalıyım yoksa pro nun satışını bekleyeyim mi fazla bi fark olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,191
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri